fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Storkøbenhavn Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Storkøbenhavn

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Storkøbenhavn

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Ejendomsmægler Storkøbenhavn

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler til din bolighandel i Storkøbenhavn er du sikret A-Z service, fuld gennemsigtighed og en fast lav pris uanset om du skal sælge en villa i Charlottenlund, eller købe et rækkehus i Hvidovre. Vores rutinerede mæglere har over 15 års erfaring, og har altid en finger på pulsen af det københavnske boligmarked, så du er sikret den bedste og mest kvalificerede rådgivning. 

Det er vigtigt for os, at vores ejendomsmæglere i Storkøbenhavn er lokale, og at de har erfaring. Det skyldes flere årsager. Først og fremmest ved vi, at der er stor forskel på boligmarkedet fra kommune til kommune. Med erfarne og lokale mæglere har vi mulighed for bl.a. at tilbyde professionel vurdering og prisforhandling, der stemmer overens med din boligs beliggenhed og omstændigheder. Derudover ved vi også, at en lokal mægler giver en større tryghed for dig som kunde. Din tryghed i købs- eller salgsprocessen er vores højeste prioritet, og når du vælger Brikk som mægler er du altid garanteret fuld gennemsigtighed og sikkerhed i dit forløb. Hvis du overvejer at sælge eller købe en bolig i Storkøbenhavn kan du derfor med fordel kontakte din lokale Brikk ekspert, for en uforpligtende og gratis samtale. 

Klik på din ønskede kommune nedenfor, og læs endnu mere om vores lokale ekspert i dit område.

Ballerup

Brøndby

Brønshøj

Charlottenlund

Gentofte

Gladsaxe

Glostrup

Smørum

Ølstykke

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.