fbpx

Brikk er Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler

I den nyeste statistik over liggetider for de 10 største ejendomsmæglere i Danmark, udgivet i Berlingske 2021, ligger Brikk øverst med de laveste liggetider. Vi rigtig stolte af dette, og at kunne kalde os for Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler

En undersøgelse udgivet i Berlingske i samarbejde med Boliga i 2021 viser at Brikk har de laveste liggetider på landsplan af de 10 største ejendomsmæglere. Vi er derfor rigtig stolte af, at kunne kalde os Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler. Men det er bestemt ikke tilfældigt. Fokus hos Brikk er netop at sælge boliger hurtigere, samt at få flere øjne på hver eneste bolig. Se oversigten over liggetider nedenfor og læs mere om hvorfor vi sælger boliger hurtigere.

Tabel over gennemsnitlige liggetider for ejendomsmæglere i Danmark

Ejendomsmægler Gennemsnitlige liggetider (dage)
Brikk 85
John Frandsen 92
Lokalbolig 96
Robinhus 129
Danbolig 202
Home 207
Estate Mæglerne 257
Nybolig 269
Realmæglerne 280
EDC 302

Skræddersyet markedsføring på sociale medier

Hos Brikk er vi digitale eksperter, og derfor laver vi selv alle markedsføringskampagner. På denne måde kan vi tilbyde markedsføringskampagner på sociale medier som en del af basis-prisen, når du vælger os som mægler. Vi skræddersyer derudover alle annoncer på sociale medier, for at sikre det bedste resultat.

Hver bolig får forskellige kampagner, hvilket betyder at flere potentielle købere både ser din boligannonce, og klikker videre for at læse mere om boligen på vores hjemmeside.

Fremhævet visning på Boligsiden

Cirka 98% af alle boligkøb starter i dag online. Derfor er det vigtigt at din bolig synliggøres på digitale boligportaler, når den sættes til salg. Udover at din bolig bliver vist på Boligsiden og Boliga, tilbyder vi fremhævet visning på Boligsiden som en del af basis-prisen. Fremhævet visning betyder, at din bolig ses af 30% flere potentielle købere end ved almindelig visning. Dette kan virkelig gøre en forskel, da de fleste købere starter deres rejse på Boligsiden.

Køberkartotek

Da de fleste boligsøgninger i dag starter online, er køberkartoteker ikke ligeså vigtige som før i tiden. Her hos Brikk indsamler vi dog stadig oplysninger fra potentielle købere, så de kan få besked når en interessant bolig kommer til salg. Denne proces er automatiseret, og kan føre til at din bolig sælges inden den officielt kommer på markedet.

Målrettet retargeting

Retargeting er en markedsføringsmetode, hvor man forsøger at nå ud til personer der førhen har vist interesse. Hos Brikk bruger vi retargeting ved f.eks. at vise bannere med din bolig til de personer, der tidligere har klikket ind på den. Ved at bruge retargeting sikrer vi at der fortsætter med at være interesse for din bolig, og at folk bliver mindet om den.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu

Oftest stillede spørgsmål

Hvem er Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler?

Ifølge en statistik fra maj 2021 udarbejdet af Boliga i samarbejde med Berlingske er Brikk den ejendomsmæglervirksomhed i Danmark der har de laveste liggetider. Dette gør Brikk til Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Hvad betyder liggetider?

Liggetider er en betegnelse for det antal af dage en bolig officielt har været til salg. Indenfor ejendomsmæglerbranchen snakker man ofte om liggetider i forbindelse med boligsalg, for bl.a. at bedømme mæglerens præsentation.

Hvorfor er Brikk Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler?

Der er flere grunde til, at Brikk er Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler. Vores fokus er i høj grad at optimere måden ejendomsmæglere handler med boliger, og at blive eksperter til de forskellige discipliner indenfor boligsalg- og køb. Derfor har vi bl.a. specialiseret os indenfor digital markedsføring, så vi har mulighed for at skræddersy de bedste markedsføringskampagner til vores kunder. På denne måde sikrer vi, at din bolig ses af mange flere potentielle købere, samtidig med at du sparer op til flere tusinde kroner.