fbpx

 

Sælg din bolig i Farum med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Farum, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler i Farum – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. 

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Farum?

Farum er en by i Nordsjælland med 20.302 indbyggere, beliggende i Furesø Kommune under Region Hovedstaden og kan generelt set deles op i to områder, kaldet Farum Øst og Farum Vest. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Farum Kommune) fra Region Hovedstaden og nærtliggende områder med kendskab til Farum. Den typiske tilflytter til Farum er børnefamilier med børn i alderen 5-15 år ifølge tal fra Danmarks Statistik, og det er især på grund af 142 nyrenoverede lejligheder i Birkhøjterrasserne, som er yderst populære blandt tilflytterne. Ifølge Furesø Kommune så viser en prognose for fremtiden, at Furesø kommune, indeholdende Farum, at denne kommune vil være en af Danmarks hurtigst voksende kommuner.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Farum?

Ifølge Finans Danmarks statistik har villaer og rækkehuse i år 2019 i Farum en liggetid på 135 dage. Dette er steget sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 107 dage. Det er også en lavere liggetid end der er i nærliggende områder som Værløse og Hørsholm hvor liggetiden er på henholdsvis 116 dage og 109 dage. 

 

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Farum?

Ifølge tal fra Danmarks statistik gives der 3.0% afslag på boliger I København. Det svarer i gennemsnit til 129.527kr. De 3.0% er relativ lavt i forhold til landsgennemsnittet, der ligger på nøjagtig 4.2%. Dog antages det, at der fremkommer svingninger alt efter, hvilken bydel i København, der er tale om og derfor vides det præcise afslag ikke for Farum Dog antages det, at afslaget i Farum er mindre end de 129.537kr. De 3,0% afslag er dog lavere end nogle af de nærtliggende områder ved Hovedstadsområdet. Blandt andet ligger Hørsholm på 3,5% i gennemsnitligt afslag.

Prisudvikling på boliger i Farum

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Farum har været svingende de seneste fem år, dog med højere stigninger end fald. Den højeste stigning forekom i første kvartal af 2018 hvor priserne steg med 10,7% og andet kvartal af 2017 med en stigning på 6,2%. Det højeste fald forekom i fjerde kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 6,9%. Derudover faldt priserne med 5,2% i første kvartal af 2019 hvilket er medvirkende til at den årlige ændring i samme kvartal ligger på -9,1%. Siden år 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Farum steget med 297,7%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Farum så ses der en lignende tendens, dog med større udsving i priserne. Den største stigning forekom i andet kvartal af 2015 hvor priserne steg med 15,4% og de to største fald forekom i første kvartal af 2014 og tredje kvartal af 2015 på henholdsvis 16,5% og 10,3%. 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Farum

Start med en vurdering fra Brikks Farum-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!