fbpx

Brikk er mægleren som mener at du fortjener mere

Vores mål er derfor at tilbyde en langt bedre A-Z service, fuld gennemsigtighed og et mere effektivt boligsalg til en mere fair pris. Dette på dine vilkår og ikke vores.

Forskellen på os og dem

Brikk er grundlagt med intentionen om at puste nyt liv i en branche, der ikke har udviklet sig synderligt i rigtigt mange år. Før i tiden fandt ejendomsmæglere udelukkende købere, ved at banke på døre og igennem deres butikker. I dag starter stort set alle boligkøbere online.

Dette betyder at mæglerbutikkerne står tomme og at mæglerne bruger langt mindre tid på at sælge en bolig. Men på trods af dette, har hverken service, pris eller oplevelse ændret sig for dig, sælgeren. Ejendomsmæglere har alt for længe fokuseret på sig selv. Det vil vi gøre op med hos Brikk.

Udviklingen burde nemlig komme dig, og ikke bare ejendomsmæglerkæderne, til gode.

Menneskerne bag Brikk

Vi er en ejendomsmægler som sælger boliger. Men ejendomshandel er i virkeligheden meget mere end bare det. Det er drømme, håb og når det endelig lykkes at købe eller sælge, er det glæde.

Det er i virkeligheden det som driver os, menneskerne bag Brikk – at kunne gøre vores kunder glade. Som virksomhed så er dette vores overordnede mål og det vi stræber efter at opnå til hverdag.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler

“En af vores kerneværdier er integritet og at gøre tingene ordentligt. Det kan du mærke når du vælger Brikk. Du får ikke de sædvanlige mæglerhistorier, overbud på din ejendom eller sædvanlige floskler.”

Brikk Teamet

Vores team består udelukkende af passionerede mæglere, vurderingsspecialister, sagsbehandlere og marketingsspecialister. Vi satser målrettet på at være de bedste i branchen og ansætter derfor kun folk ind som kender deres område ud og ind.

Hos Brikk får du derfor nogle af de dygtigste folk i branchen med på de rejse. Dette er tidligere ejere, indehavere og ledere fra nogle af de store kæder, sagskoordinatorer med 15 års erfaring og nogle af landets dygtigste marketingsfolk.

Brikks Grundlæggere

Brikks grundlæggerne, Sebastian Beres og Sebastian Kirchoff, mødtes i 2017 med en fælles vision om at gøre op med hvordan boligsalg fungerer i Danmark.

Sebastian Beres har i flere år arbejdet med ledelse af innovation og markedsføring, senest netop indenfor ejendomshandel. Sebastian Kirchhoff er ejendomsmægler med mere end 15 års erfaring i branchen.

Begge var enige om at de nuværende løsninger og mæglere bare ikke var gode nok, og at kunderne skulle prioriteres i noget så vigtigt for dem som salg af bolig. Resultatet var Brikk.