fbpx

 

Forskellen på os og dem

Brikk er grundlagt med intentionen om at puste nyt liv i en branche, der ikke har udviklet sig synderligt i rigtigt mange år. Før i tiden fandt ejendomsmæglere udelukkende købere, ved at banke på døre og igennem deres butikker. I dag starter stort set alle boligkøbere online. Dette betyder at mæglerbutikkerne står tomme og at mæglerne bruger langt mindre tid på at sælge en bolig. Men på trods af dette, har hverken service, pris eller oplevelse ændret sig for dig, sælgeren. Ejendomsmæglere har alt for længe fokuseret på sig selv. Det vil vi gøre op med hos Brikk. Udviklingen burde nemlig komme dig, og ikke bare ejendomsmæglerkæderne, til gode.

Vores mål er derfor at tilbyde en langt bedre A-Z service, fuld gennemsigtighed og et mere effektivt boligsalg til en mere fair pris. Dette på dine vilkår og ikke vores.

 

 

Menneskerne bag Brikk

Vi er en ejendomsmægler som sælger boliger. Men ejendomshandel er i virkeligheden meget mere end bare det. Det er drømme, håb og når det endelig lykkes at købe eller sælge, er det glæde. Og det er i virkeligheden det som driver os, menneskerne bag Brikk – at kunne gøre vores kunder glade.

Som virksomhed så er dette vores overordnede mål og det vi stræber efter at opnå til hverdag.

 

 

Brikk Teamet

Vores team består udelukkende af passionerede mæglere, vurderingsspecialister, sagsbehandlere og marketingsspecialister. Vi satser målrettet på at være de bedste i branchen og ansætter derfor kun folk ind som kender deres område ud og ind. Hos Brikk får du derfor aldrig en uerfaren lørdagsafløser kun erfarne specialister som Karen i Odense, Dennis i Aarhus, Andre i Glostrup, Sebastian på Nørrebro, Claus i Køge, Rasmus og Per i Vejle, Morten i Albertslund, Kasper i Helsingør, Annie i Hillerød, Kenn i Vordingborg, Morten i Esbjerg og mange flere.

 

Brikks Grundlæggere

Brikks grundlæggerne, Sebastian Beres og Sebastian Kirchoff, mødtes i 2017  med en fælles vision om at gøre op med hvordan boligsag fungerer i Danmark.

Sebastian Beres har i flere år arbejdet med ledelse af innovation og markedsføring, senest netop indenfor ejendomshandel. Sebastian Kirchhoff er autoriseret ejendomsmægler med mere end 15 års erfaring i branchen.

Begge var enige om at de nuværende løsninger og mæglere bare ikke var gode nok, og at kunderne skulle prioriteres i noget så vigtigt for dem som salg af bolig. Resultatet var Brikk.

TAG FØRSTE SKRIDT

Start med en gratis og helt uforpligtende vurdering

Overvejer du at sælge igennem Brikk, kan du starte med en helt uforpligtende vurdering som du får fra din lokale Brikk ekspert.

Bestil Gratis Vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!