fbpx

 

Sælg din bolig i Hvidovre med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Hvidovre, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hvidovre?

Hvidovre som er en del af Danmarks største by, Hovedstadsområdet kan generelt set deles op i tre bydele, som er Avedøre, Friheden og Hvidovre Nord. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Københavns Kommune) fra Glostrup, Rødovre og København. Hvidovre er den by efter Gladsaxe med flest tilflyttere fra København, hvor de i 2015 havde hele 1993 tilflyttere. Yderligere viser en undersøgelse fra Danmarks Statistik, at familier med børn er den hyppigste tilflytter til Hvidovre. I alt var det i 2017 cirka 36 procent af alle parrene, som flyttede fra København til en af Vestegnens kommuner, som flyttede til Hvidovre.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hvidovre?

Ifølge Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Hvidovre i 2019 en liggetid på 126 dage. Dette er steget sammenlignet med foregående år hvor liggetiden var på 98 dage. Det er også en højere liggetid end nærliggende områder som Rødovre som har en gennemsnitlig liggetid på 77 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Hvidovre?

Ifølge boligsiden Boliga bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,47% på villaer og rækkehuse i Hvidovre. Dette er lavere end landsgennemsnittet der ligger på 3,30%. Det er også lavere end nærliggende områder som Rødovre, hvor afslaget er på 3,65%.

Prisudvikling på boliger i Hvidovre

Priserne på villaer og rækkehuse i Hvidovre har været stigende gennem de seneste tre år med undtagelser i få kvartaler. I fjerde kvartal af 2018 og første kvartal af 2019 faldt priserne med henholdsvis 2,6% og 5,5%. Der har dog været kvartaler med større stigninger, eksempelvis i tredje kvartal af 2018 hvor priserne steg med hele 9,3%. Siden 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Hvidovre steget med 375,5%.

Set i forhold til ejerlejligheder i Hvidovre så er udviklingen i priserne relativ ens, dog med færre prisfald. Siden starten af 2015 har de kun været prisfald i fire kvartaler, som er første kvartal af 2019 (2,6%), tredje kvartal af 2018 (4,5%), fjerde kvartal af 2017 (3,3%) og fjerde kvartal af 2016 (6,8%). Dog har der været markante stigninger gennem årene, de største stigninger forekom i andet kvartal af 2018 hvor priserne steg med 11% og tredje kvartal af 2016 med 10,9%. Siden år 1992, er priserne på ejerlejligheder i Hvidovre steget med 241,6%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Hvidovre

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!