fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hvidovre Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hvidovre

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael har en stor erfaring fra ejendomsmægler-branchen, hvilket bl.a. inkluderer 10 år som indehaver af egen butik, samt daglig leder hos Realmæglerne. Han bringer en positiv energi og entusiasme til hvert møde og han har et skarpt øje for de detaljer, der kan fremhæve din bolig for potentielle købere. Det er en egenskab, som han kombinerer med sine mange års erfaring med det lokale boligmarked for at yde dig den helt rigtige service. Troværdighed er en kerneværdi for Michael, og hans integritet gør ham til det oplagte valg for enhver, der søger en kompetent hånd til at facilitere deres bolighandel.
Michael Hoffström

Sælg din bolig i Hvidovre

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hvidovre?

Hvidovre, som er en del af Danmarks største by, Hovedstadsområdet, kan generelt set deles op i tre bydele, som er Avedøre, Friheden og Hvidovre Nord. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Københavns Kommune) fra Glostrup, Rødovre og København. Hvidovre er den by, efter Gladsaxe, med flest tilflyttere fra København, hvor der i 2015 var hele 1993 tilflyttere. Yderligere viser en undersøgelse fra Danmarks Statistik, at familier med børn er den hyppigste tilflytter til Hvidovre. I alt var det i 2017 cirka 36 procent af alle par, som flyttede fra København til Hvidovre.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hvidovre?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Hvidovre på 97 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 79 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Hvidovre?

Ifølge Finans Danmark, var der 93 handler på parcel- og rækkehuse i Hvidovre, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 46 bolighandler. Antallet af bolighandler i Hvidovre er steget med 102,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Hvidovre

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Hvidovre, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 0,9%, med en samlet årlig prisændring på 1,6%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 2,5%, med en årlig prisændring på -6,2%.

Sælg din bolig i Hvidovre

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu