fbpx

Brikk Boligvurdering

Thumb
Hvad er en online Brikk boligvurdering?

En Brikk online boligvurdering er et værktøj som giver dig en øjeblikkelig boligvurdering. Det er vigtigt at forstå at dette blot er det bedsteestimat

Thumb
Hvordan udregner vi din boligvurdering?

Brikk’s online boligvurdering er baseret på offentligt tilgængelig data samt en tur igennem Brikk’s algoritme hvor vi sætter vores eget stempel på det data som der ellers findes. Jo mere data der findes tilgængeligt på din bolig, jo mere præcis bliver vurderingen.

Thumb
Hvor præcis er en online Brikk boligvurdering?

Brikks boligvurdering er en estimering. Derfor, hvis du er interesseret i at sælge din bolig, anbefaler vi altid at bestille hjemmevurdering med din lokale Brikk mægler. Det er helt gratis og helt uforpligtende og du får en boligvurdering fra en lokal ekspert.

OM OS

Brikk vender boligbranchen på hovedet

Der er ingen grund til at ejendomsmæglere skal koste 85.000kr i gennemsnit. Der er ingen grund til at ejendomsmæglerbranchen ikke har ændret sig de seneste 50 år. Der er ingen grund til at det skal være så besværligt at sælge sin bolig. Der er ingen grund til at boligsælgere ikke får bedre service og mere for deres penge. Netop derfor har vi startet Brikk – En langt bedre og langt billigere ejendomsmægler .

Få en gratis vurdering