fbpx

 

Brikks erfarne lokale eksperter

Hos Brikk har vi nogle af Danmarks dygtigste og mest ambitiøse mæglere og eksperter, der alle har mere end 10 års erfaring i hvert af deres specialområde. Hos Brikk får du derfor aldrig en uerfaren afløser indover dit salg, men kun erfarne specialister.

Erfarne eksperter betyder at du kan føle dit tryg i processen og i salget, men også at du får en A-Z service.

Vi har i øjeblikket lokale eksperter som dækker 90% af landet som gerne besvarer spørgsmål du sidder inde med, uanset om det omhandler området du bor i, området du flytter til eller blot de forskellige trin i salgs- eller købsforløbet.

 

Vores eksperter støtter dig igennem hele salgs-/købsforløbet

Så snart du som sælger bestiller en vurdering, får du tilknyttet en Brikk ekspert. Din lokale ekspert starter med at vurdere din bolig og lave en vurderingsrapport. Både før og efter vurderingen har du mulighed for enten at skrive eller ringe til din lokale ekspert hvis du har nogen spørgsmål. Dette kan du gøre igennem dit kontrolcenter, Brikk Hub, eller blot over telefonen. Efter du har sat din bolig til salg sørger din lokale ekspert for fremvisninger på din bolig (hvis du vælger en pakke med fremvisninger), de forhandler med mulige købere og sørger sammen med vores erfarne sagsbehandlere for at handlen bliver lukket til en pris som du er tilfreds med

 

Ærglighed, trygge rammer og gennemsigtighed

Hos Brikk vægter vi ærlighed og trygge rammer højt. Vi går derfor meget op i at give dig gennemsigtighed i alt hvad vi gør. Dette betyder også at du ikke behøver at forhandle pris og vederlag med os. Vi har helt faste gennemsigtige priser på vores pakker (12.500 kr. eller 19.500 kr.) og mange af vores boligsælgere fortæller os at det er en lettelse at slippe for at forhandle pris og vilkår med ejendomsmægler ellers. Vi er fleksible i forhold til individuelle ønsker og opfordrer altid sælgere til at snakke med deres lokale ekspert om dette på vurderingen.

 

Mød din lokale ekspert

Ønsker du at møde din lokale ekspert, kan du bestille en gratis og uforpligtende vurdering ind hos ham eller hende nedenfor. Karen i Odense, Charlotte i Aarhus, André i Glostrup, Sebastian på Nørrebro, Claus i Køge, Rasmus og Per i Vejle, Morten i Albertslund, Annie i Hillerød, Kenn i Vordingborg, Morten i Esbjerg og mange flere glæder sig til at høre fra dig.

 

BESTIL EN GRATIS VURDERING NU 

 

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu

 

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!