fbpx

Lokale mæglere og specialister

Brikks lokale mæglere og specialister hjælper dig som sælger igennem hele salgsprocessen, fra vurdering til salg. De besvarer desuden alle spørgsmål du sidder inde med, uanset om det omhandler området du bor i, området du flytter til eller blot de forskellige trin i salgs- eller købsforløbet.

Brikks erfarne lokale eksperter

Vores lokale mæglere og specialister er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder og mange har 15 års+ erfaring. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Vores eksperter støtter dig igennem hele salgs- og købsforløbet

Så snart du som sælger bestiller en vurdering, får du tilknyttet en lokal Brikk mægler og specialist. Din lokale mægler og specialist starter med at vurdere din bolig og lave en vurderingsrapport. Både før og efter vurderingen har du mulighed for enten at skrive eller ringe til din lokale mægler og specialist hvis du har nogen spørgsmål.

Dette kan du gøre igennem dit kontrolcenter, Brikk Hub, eller blot over telefonen. Efter du har sat din bolig til salg sørger din lokale mægler og specialist for fremvisninger på din bolig (hvis du vælger en pakke med fremvisninger), de forhandler med mulige købere og sørger sammen med vores erfarne sagsbehandlere for at handlen bliver lukket til en pris, som du er tilfreds med.

Ærlighed, trygge rammer og gennemsigtighed

Hos Brikk vægter vi ærlighed og trygge rammer højt. Vi går derfor meget op i at give dig gennemsigtighed i alt hvad vi gør. Dette betyder også at du ikke behøver at forhandle pris og vederlag med os. Vi har helt faste gennemsigtige priser på vores pakker (14.950 kr. eller 29.500 kr.) og mange af vores boligsælgere fortæller os at det er en lettelse at slippe for at forhandle pris og vilkår med sin ejendomsmægler. Vi er dog stadigvæk fleksible i forhold til individuelle ønsker, og opfordrer altid sælgere til at snakke med deres lokale mægler og specialist om dette på vurderingen.

Mød din lokale mægler og specialist

Det første fysiske møde med din lokale mægler og specialist er normalt på den vurdering de foretager på din bolig. Denne er naturligvis helt gratis og uforpligtende. Vil du have din bolig vurderet er det simpelt. Tryk på “Få en gratis vurdering”, og vælg dato og tid i din mæglers og specialists kalender med det samme. Så er aftalen booket, og du får en bekræftelse på e-mail og sms.

Oftest stillede spørgsmål

Hvem er min lokale ejendomsmægler?

Der er mange måder du kan finde en lokal ejendomsmægler på. Du kan bl.a. opsøge din lokale ejendomsmæglerbutik, og høre mere om hvilke muligheder de tilbyder. Ejendomsmæglerbutikker er dog oftest ejet af større, traditionelle mæglerkæder, hvor salæret som regel er i den dyre ende. Dette skyldes i høj grad at du som kunde betaler for, at kæden kan fortsætte med at åbne og drive butikker rundt omkring i landet. Når du leder efter din lokale ejendomsmægler bør du derfor overveje at undersøge alle muligheder, inden du beslutter dig. Hos Brikk har vi ansat nogle af de bedste ejendomsmæglere og specialister i branchen, der har mange års erfaring fra deres lokalområde. På denne måde er du garanteret den præcis samme service som hos de store kæder, blot til en langt lavere pris (14.950 kr. eller 29.500 kr.).

Hvorfor er det vigtigt med en lokal ejendomsmægler?

At have en lokal ejendomsmægler tilknyttet i din bolighandel er en enorm fordel, da mægleren gennem sin erfaring og ekspertise om lokalområdet har mulighed for at rådgive dig på den mest hensigtsmæssige måde. Det kan bl.a. gøre det lettere for mægleren at vurdere boligens værdi og salgspris, i henhold til de forskellige egenskaber som lokalområdet har.

Hvilken ejendomsmægler skal jeg vælge?

Hvis du er på udkig efter den rigtige ejendomsmægler til din næste bolighandel, er der mange faktorer du kan kigge på. Du kan bl.a. se på de forskellige ejendomsmægleres anmeldelser, salærer og liggetider, for at finde ud af hvilken lokal mægler der passer til dine behov.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu