fbpx

 

Sælg din bolig i Lyngby med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Lyngby, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler i Lyngby – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. Sebastian bor desuden i Lyngby landsby og kender Lyngby særdeles godt.

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Lyngby?

Lyngby-Taarbæk som er Danmarks niende største kommune kan generelt set deles op i syv forskellige områder, nemlig Virum, Lyngby, Ulrikkenborg, Sorgenfri, Lundtofte, Hjortekær og Taarbæk. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Lyngby og Taarbæk Kommune) fra nærtliggende kommuner og en stigning i antallet af nye borgere fra udlandet. Alderssammensætningen i Lyngby-Taarbæk Kommune afviger noget fra befolkningssammensætningen i hele landet, idet der relativt flere 0-16-årige og 85+ årige, men relativt færre 17-84-årige i kommunen sammenholdt med hele landet. Ud fra en befolkningsprognose lavet af Lyngby Taarbæk kommune, så er tendensen, at der inden 2027 kommer flere borgere i kommunen, disse er hovedsageligt flere daginstitutionsbørn, skolebørn og studerende, folk i erhvervsaktive alder og flere ældre, dog færre over 85 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Lyngby?

Ifølge tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Lyngby en liggetid på 109 dage. Dette er faldet sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 139 dage og det er desuden en lavere liggetid end der er i den nærliggende by Gentofte på 119 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Lyngby?

Ifølge tal fra Boligsiden bliver der normalt givet et afslag på 3% i Lyngby. Dette er lidt lavere end landsgennemsnittet på 2,30% og også et lavere afslag sammenlignet med den nærliggende by Gentofte på 3,49%.

Prisudvikling på boliger i Lyngby

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Lyngby har primært været stigende de seneste tre år, dog med nogle undtagelser i enkelte kvartaler. I tredje kvartal af 2017 faldt priserne med 3,4% og i fjerde kvartal af 2018 med 1,7%. De højeste stigningerne der har været de seneste år har været i fjerde kvartal af 2017 hvor priserne steg med 5,2% og i det seneste registrerede år, første kvartal af 2019 steg priserne yderligere med 2,3%. Siden år 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Lyngby steget med 404,1%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder ser tendensen lignende ud, dog med lidt større udsving i priserne. I de seneste fem år har den største stigning været i kvartal af 2017 hvor priserne steg med 6,3% og det største fald var i 2014 på 8%.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Lyngby

Start med en vurdering fra Brikks Lyngby-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!