fbpx

 

Sælg din bolig på Gentofte med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig på Gentofte, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler i Gentofte – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. 

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Gentofte?

Gentofte er Danmarks ottende største bydel målt på befolkningstal og kan generelt set deles op i ni forskellige områder, nemlig Charlottenlund, Dyssegård, Gentofte, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved, Vangede. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge Gentofte Kommune) fra nærtliggende byer og områder i Hovedstadsområdet. Gentofte er den by med størst tilflytning af børnefamilier skarpt forfulgt af Gladsaxe. Gentofte nyder godt af børnefamilier, som ønsker at skabe nogle bedre rammer for deres børn i billigere og større boliger, hvor børn såvel som forældre kan nyde godt af at mærke græsset under fødderne. Dermed har fokus for Gentofte de senere år også været at øge antallet af dagtilbud til børnefamilier, så byen fortsat kan være attraktiv for børnefamilierne.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Gentofte?

Ifølge tal fra Finans Danmarks statistik har Gentofte i første kvartal af 2019 en liggetid på 135 dage. Dette er en lavere liggetid end nærliggende områder som Herlev hvor liggetiden er på 143 dage.

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Gentofte?

Ifølge tal fra Boligsiden, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 3,49% på villaer og rækkehuse i Gentofte. Gentofte placerer sig derfor lidt højere end landsgennemsnittet på 3,30% og ligger også højere end nærliggende områder som Helsingør med 2,86% og Herlev med 2,97%.

Prisudvikling på boliger i Gentofte

Siden andet kvartal af 2016 har udviklingen på villaer og rækkehuse i Gentofte været stigende med følgende tre undtagelser. I fjerde kvartal af 2017 var der et fald på 2,2% og i fjerde kvartal af 2018 et fald på 1,8%. Dog har der i de andre kvartaler været bemærkelsesværdige stigninger, eksempelvis i tredje kvartal af 2016 hvor priserne steg med 6,6%. Siden år 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Esbjerg steget med 519,3%.

I forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Gentofte, ses det ligeledes at de seneste par år primært har stået på stigninger i priserne. I andet kvartal af 2017 steg priserne med 8,1% og i det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, var der en stigning på 2,8%. Der har været nogle enkelte fald, det største af faldende forekom i første kvartal af 2017 hvor priserne på ejerlejligheder i Gentofte faldt med 3,6%. Siden år 1992 er priserne på ejerlejligheder i Gentofte steget med 435,7%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Gentofte

Start med en vurdering fra Brikks Gentofte-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!