fbpx

SÅDAN ARBEJDER VI HOS BRIKK

De 5 enkle skridt til at sælge din bolig med Brikk

1. Gratis salgsvurdering af din lokale Brikk ejendomsmægler

Din lokale Brikk ejendomsmægler kommer hjem til dig og giver en gratis uforpligtende salgsvurdering. Vores ejendomsmæglere er lokale eksperter og kender dit område ind og ud. Dato og tid kan du bestille direkte online. Vi kommer når det passer dig bedst.

2. Du vælger os og vi kommer og tager billeder og laver plantegning

Hvis du med vores lokalkendskab, service og pris er overbevist om at Brikk er den rigtige ejendomsmægler for dig, kan du skrive dig op når det passer dig. Det koster 12.500 kr uden fremvisninger eller 19.500 kr med fremvisninger at sælge med Brikk. Derefter kommer vores fotograf hjem til dig og tager billeder og måler op til plantegning.

3. Din bolig bliver markedsført til tusindvis af mulige købere

95% af alle som vil købe et nyt hjem starter online. Som online eksperter ved vi præcist hvordan man bedst får fat på dem. Dit hjem kommer på Boligsiden og Boliga og mange andre portaler, men vi kører også specielle online kampagner kun for dig og dit hjem.

3 millioner besøgende om måneden
534.000 sidevisninger pr dag
1.2 millioner besøgende om måneden
217.000 sidevisninger pr dag

4. Find den perfekte køber

Igennem Brikk Hub´en får du besked med det samme om alt vedrørende dit boligsalg. Det er enkelt og nemt. Du kan vælge selv at vise din bolig frem eller lade os stå for fremvisningerne. Uanset hvad så har du altid en Brikk ekspert der kan hjælpe dig.

Brikk Hub

5. Du modtager bud, vi forhandler for dig indtil SOLGT!

Brikk forhandler aftalen på plads for dig, sørger for at alle dokumenter er på plads og at handlen bliver lukket. Og når din bolig er solgt har du selvfølgeligt fået en god pris på din bolig, men også sparet dig selv op til kr. 100.000 i mæglersalær. Kontakt Mig Nu

Vi er først tilfredse når salget er helt lukket
"Vi er med fra start til slut og i alle aspekter i salget. Vi er ikke tilfredse før at salget er helt lukket og vores sælger er tilfreds"
Sebastian Kirchhoff Ejendomsmægler & Medstifter

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!