fbpx

 

Sælg din bolig i Glostrup med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Glostrup, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler i Glostrup – André Bøgelund

Andrés varemærke er hans store drive og passion for jobbet. Han er især kendt for den dygtige sælger han er. Tidligere som indehaver af forretninger i en af Danmarks største kæder, blev han kåret, som årets mest sælgende mægler på landsplan. André er uddannet ejendomsmægler samt uddannet køberrådgiver med Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke. André har over 10 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen med vurdering og salg og han går langt for at få tilfredse kunder.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Glostrup?

Glostrup som er en bydel i Storkøbenhavn med 22.449 indbyggere, kan generelt set opdeles i tre områder, nemlig Glostrup, Herstedøster og Ejby. Selvom begge områder er forskellige også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Glostrup Kommune) fra andre områder i Region Hovedstaden. Glostrup har overskud på kontoen i forhold til antal til- og fraflyttere fra Hovedstadsområdet de senere år. Det er hovedsageligt folk i den erhvervsaktive alder over 18 år, der flytter til kommunen, og disse bliver budt pænt velkommen. Der er 2.029 personer i alderen 0-100, der er flyttet til Glostrup Kommune i 2016. Heraf var 1.940 af disse personer mellem 18-60 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Glostrup?

Ifølge tal fra Finans Danmark er liggetiden i Glostrup på 77 dage. Dette er steget fra det foregående år hvor liggetiden var helt nede på 56 dage i Glostrup. Dog er det stadig en lavere liggetid end nærliggende områder som Rødovre der har en liggetid på 94 dage.

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Glostrup?

Ifølge tal fra Boligsidens statistik, bliver der givet afslag på 1,66% på villaer og rækkehuse i Glostrup. Dette er relativt lavt i forhold til landsgennemsnittet på 3,30%. Det er også lavere end nærliggende områder som Rødovre med et afslag på 3,65%.

 

Prisudvikling på boliger i Glostrup

Priserne på villaer og rækkehuse i Glostrup har generelt været opadgående de fem år år. Der har dog været nogle udsving i prisernes udvikling, men i begrænset omfang. De største fald i priserne fremkom i første kvartal af 2019 hvor priserne faldt med 6,7% og i tredje kvartal af 2016 med 3,5%. Dog har der været stigninger der er værd at bemærke, eksempelvis i andet kvartal af 2016 hvor priserne steg med hele 10,3% og i andet kvartal af 2018 med 6,5%. Siden 1992 er priserne steget med 348,3%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Glostrup, fremkommer et nærmest identisk billede dog med lidt højere stigninger i nogle af kvartalerne. I andet kvartal af 2016 steg priserne med hele 10,3% og i andet kvartal af 2018 med 6,5%. Siden 1992 er priserne på ejerlejligheder i Glostrup steget med 204,1%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Glostrup

Start med en vurdering fra Brikks Glostrup-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!