fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Glostrup Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Glostrup

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael har en stor erfaring fra ejendomsmægler-branchen, hvilket bl.a. inkluderer 10 år som indehaver af egen butik, samt daglig leder hos Realmæglerne. Han bringer en positiv energi og entusiasme til hvert møde og han har et skarpt øje for de detaljer, der kan fremhæve din bolig for potentielle købere. Det er en egenskab, som han kombinerer med sine mange års erfaring med det lokale boligmarked for at yde dig den helt rigtige service. Troværdighed er en kerneværdi for Michael, og hans integritet gør ham til det oplagte valg for enhver, der søger en kompetent hånd til at facilitere deres bolighandel.
Michael Hoffström

Sælg din bolig i Glostrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Glostrup?

Glostrup er en bydel i Storkøbenhavn med 23.274 indbyggere. De fleste tilflyttere (ifølge Glostrup Kommune) kommer fra andre områder i Region Hovedstaden. Det er hovedsageligt folk i den erhvervsaktive alder over 18 år, der flytter til kommunen, og disse bliver budt pænt velkommen. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Glostrup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Glostrup på 115 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 64 dage.

For ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 76 dage, hvor den tidligere var på 62 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Glostrup

Ifølge Finans Danmark, var der 25 handler på parcel- og rækkehuse i Glostrup, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 23 bolighandler. Antallet af bolighandler i Glostrup er steget med 8,7% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Glostrup

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Glostrup, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 5,4%, dog ingen større ændring siden samme tid forrige år.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 3,5%, dog med et årligt prisfald på 2,7%.

Sælg din bolig i Glostrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu