fbpx

Køberrådgivning med Brikk - til en fast pris!

Køberrådgivning handler i høj grad om erfaring, og vi har nogle af de bedste sagsbehandlere og ejendomsmæglere, som har været i branchen i rigtig mange år.

Når du skal ud og finde din næste bolig, er der meget at være opmærksom på. Du skal være selvfølgelig være bevidst om dine behov, men hvordan med forhandlingen af prisen? Der er mange faktorer der skal tages højde for, når man indleder en forhandling og det kan være svært at gennemskue, hvornår man laver en god handel og hvornår man er gået glip af et afslag. Det kan derfor være fordelagtigt at have en køberrådgiver ved din side, som kan yde professionel hjælp til at lave den bedste handel!

Hvordan kan en køberrådgiver hjælpe dig?

Hvis du overvejer at købe en bolig, som ligger i helt nyt område, hvor du for eksempel ikke kender de gennemsnitlige priser eller alle de faktorer som påvirker prisen på din fremtidige bolig, så kan en køberrådgiver fra Brikk hjælpe dig med forhandlingen.

En køberrådgiver kender de ting du skal være opmærksom på, når du forhandler prisen. Vi har lokale mæglere fra hele Danmark, som kender deres områder og som kan forhandle prisen på dine vegne så du ikke betaler for meget, og det kan spare dig for rigtig mange penge.

Det handler om at kende værdien af en beliggenheden og de gennemsnitlige priser på en bolig i lokalområdet. Det hjælper nemlig at vide, hvilke muligheder der er for både arbejde og skolegang i området, og en køberrådgiver fra Brikk kender alle de gode argumenter til at give dig et afslag på prisen

Papirerne i orden

Brikk kan hjælpe med at sikre jer, at alle papirerne ser ud som de skal før i skriver under på jeres nye bolig. Dette kan også være et vigtigt skridt i selve forhandlingerne, da en køberrådgiver ved hvornår der er noget i papirerne som gør, at i måske skal have sat prisen ned.

Fast pris - Gennemsigtigt og trygt

Nogle rådgivere tager et salær som er baseret på det afslag de eventuelt har fået forhandlet på plads, og det kan pludselig blive dyrt. Hos Brikk får du køberrådgiver til en fast pris, så du ved hvad du skal betale lige med det samme!

Hvorfor vælge Brikk som køberrådgiver?

Køberrådgivning handler i høj grad om erfaring, og vi har nogle af de bedste sagsbehandlere og ejendomsmæglere, som har været i branchen i rigtig mange år. De kender markedet. Vores rådgivere yder professionel hjælp med dit boligkøb, og vi tilbyder det til en fast pris, så du ikke står med uventede udgifter. Ligesom med salget af din bolig tilbyder vi A – Z vejledning når det gælder køb af bolig. 

Bestil en gratis og helt uforpligtende samtale med en af vores køberrådgiver