fbpx

 

Sælg din bolig i Brøndby med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Brøndby, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler i Brøndby – André Bøgelund

Andrés varemærke er hans store drive og passion for jobbet. Han er især kendt for den dygtige sælger han er. Tidligere som indehaver af forretninger i en af Danmarks største kæder, blev han kåret, som årets mest sælgende mægler på landsplan. André er uddannet ejendomsmægler samt uddannet køberrådgiver med Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke. André har over 10 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen med vurdering og salg og han går langt for at få tilfredse kunder.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Brøndby?

Brøndby er en københavnsk forstad i Region Hovedstaden med omtrent 35.600 indbyggere. I forhold til tilflyttere er det oftest personer, som er bosat andre steder i eller omkring Region Hovedstaden, som flytter til Brøndby. Brøndby kan generelt deles op i tre bydele, nemlig Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. Størstedelen af tilflytterne er oftest i den erhvervsaktive alder og er mellem 17-66 år. En befolkningsprognose fra Brøndby Kommune viser at også antallet af 6-16-årige vil opleve stor vækst i Brøndby. Næstefter København NV er de laveste markedsindkomster blandt tilflyttere til Brøndby Strand, Brønshøj og Taastrup, hvor markedsindkomsten blandt tilflyttere er på 285-290.000 kr.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Brøndby?

Ifølge Finans Danmarks statistik har villaer og rækkehuse i Brøndby en liggetid på 87 dage. Dette er formindsket sammenlignet med året før, hvor liggetiden lå på 111 dage. Det er også lavere end nærliggende områder som Rødovre der har en liggetid 126 dage og Glostrup med 112 liggedage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Brøndby?

Ifølge tal fra Boligsiden gives der 2,10% afslag på villaer og rækkehuse i Brøndby. Dette er lavere end landsgennemsnittet på 3,30%. Dog er det højere end nærliggende områder som Glostrup hvor afslaget ligger på 1,66%.

Prisudvikling på boliger i Brøndby

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Brøndby er generelt steget gennem de seneste fem år, dog med nogle undtagelser. I tredje kvartal af 2018 faldt priserne med 4,8% hvilket er det største fald siden 2013. Yderligere var der et fald i første kvartal af 2017 på 3,4% og i tredje kvartal af 2017 et fald på 2,5%. Foruden disse fald, har Brøndby oplevet markante stigninger, som i fjerde kvartal 2018 hvor priserne steg med 7% og i andet kvartal af 2017 hvor priserne steg med 7,9%. Siden 1992 er priserne i Brøndby steget med 321,9%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Brøndby ses en lignende tendens. I de seneste to kvartaler, er priserne steget med henholdsvis 6,3% og 3,2%. Det største fald fremkom i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 11,3%. 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Brøndby

Start med en vurdering fra Brikks Brøndby-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!