fbpx

Ny bolig?
Husk forsikringerne

Når du sælger og køber ny bolig ændrer dine forhold sig. Dette påvirker også dine forsikringer. Derfor er det i denne situation altid godt at tage et forsikringstjek. Det koster ikke noget. Til gengæld får du helt styr på, hvordan din flytning påvirker dine forsikringer, og hvilke du skal huske at købe.

Hos Brikk arbejder vi sammen med Købstædernes Forsikring, som har samme mål som Brikk: Et godt produkt og en god service til en fair pris. Bestiller du et forsikringscheck igennem Brikk, får du desuden 10% rabat på dine forsikringer hos Købstædernes Forsikring.

Når du flytter, får du ofte:

Vælg et forsikringsselskab, der står på din side
Rigtig mange har efterspurgt hjælp til at finde et forsikringsselskab, der ligesom os gør det nemt, billigt og gennemsigtig at være kunde. Derfor har vi indgået et samarbejde med Købstædernes Forsikring, som har erfarne rådgivere og super høj kundetilfredshed.

Købstædernes Forsikring er et kundeejet selskab, og det betyder, at de ikke skal generere overskud til aktionærer og kapitalfonde. I stedet står de på kundernes side og sørger for at deres fortjeneste kommer dig til gode – ligesom vi gør her hos Brikk.

Få 10% på alle dine forsikringer hos Købstædernes Forsikring når du tager kontakt igennem Brikk

Bestiller du et forsikringstjek hos Købstædernes Forsikring igennem Brikk, får du 10% rabat på alle dine forsikringer hos Købstædernes Forsikring. Det eneste du skal gøre er at udfylde formen nedenfor, så vil du blive kontaktet af en rådgiver fra Købstædernes Forsikring.

Bestil en gratis og uforpligtende samtale med en erfaren forsikringsrådgiver her.

Få en uforpligtende snak med en forsikringsrådgiver

Når du siger ja tak til en snak, får du et opkald fra Købstædernes Forsikring, som vil rådgive dig om dine forsikringer og eventuelt sende dig et tilbud. Tilbuddet er 100 % uforpligtende. 

Hvis du fortryder og alligevel ikke ønsker at blive kontaktet, kan du skrive til info@brikk.dk.

Jeg giver samtidig samtykke til, at Købstædernes Forsikring (herefter KF) bruger mine oplysninger (navn, adresse, telefonnummer, e-mail) til at rådgive mig om relevante produkter fra KF og samarbejdspartnere og målrette deres markedsføring mod mine behov. Jeg kan altid trække mit samtykke tilbage ved at skrive til os på info@brikk.dk. Tilbagekaldelsen gælder alene for fremtidig modtagelse af markedsføringskommunikation.

Jeg kan læse, hvordan KF behandler mine personoplysninger her.