fbpx

 

Sælg din bolig i Gladsaxe med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Gladsaxe, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler i Gladsaxe – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. 

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Gladsaxe?

Gladsaxe som er en del af Storkøbenhavn, kan generelt set deles op i 10 forskellige områder, nemlig Centrum, Værebro Park, Gyngemosen, Søborg, Høje Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd, Mørkhøj, Dyssegård og Stengården. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så er er det fælles for områderne, at de er i vækst målt på tilflyttere. Ifølge en analyse lavet af Boligsiden.dk, ligger Gladsaxe på 6. pladsen med 1.202 indflyttere de seneste tre år, svarende til lidt over én tilflytter pr. dag. Størstedelen af tilflytterne til Gladsaxe kom fra Hovedstadsregionen og ifølge en prognose lavet af Gladsaxe Kommune, så forventes befolkningstallet at stige med yderligere 2.900 indbyggere inden 2028. Den største stigning i befolkningen i kommunen vil generelt set komme fra unge mellem 15-25 år i den erhvervsaktive alder og den ældre del af befolkningen. For at tilgodese disse målgrupper har Gladsaxe Kommune en målsætning om, at sikre attraktive rammer for opførelse af nye attraktive boformer som for eksempel bofællesskaber eller aldersintegrerede boligområder med unge, børnefamilier og seniorer/ældre, som bor tæt sammen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Gladsaxe?

Ifølge tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Gladsaxe en liggetid på 89 dage. Dette er steget sammnenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 71 dage.  Det er dog lavere end nærliggende områder som Ballerup der har en liggetid på 105 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Gladsaxe?

Ifølge Boligsidens statistik, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,36% på villaer og rækkehuse i Ballerup. Dette er lavere end landsgennemsnittet på 3,30%. Dog ligger det på samme niveau som Ballerup hvor afslaget ligger på 2,37%.

Prisudvikling på boliger i Gladsaxe

De seneste tre år er priserne på villaer og rækkehuse generelt steget i Gladsaxe, dog er der enkelte undtagelser såsom fjerde kvartal af 2017 hvor priserne faldt med 2,8% og fjerde kvartal af 2018 hvor der var et fald på 4%. Derudover har der været stigninger i andet og tredje kvartal af 2018 på henholdsvis 3,7% og 6%. Siden år 1992 er priserne på villaer og rækkehuse steget med 404,4%. Tendensen for lejligheder er mere eller mindre det samme, dog med væsentlig mindre udsving. De eneste fald der har været de seneste fem år, er mindre fald på 0,8% i fjerde kvartal af 2017 og 1,8% i fjerde kvartal af 2018. Priserne på ejerlejligheder er steget mest i første kvartal af 2018 hvor stigningen lå på 4,9%. Siden år 1992 er priserne på ejerlejligheder i Gladsaxe steget med 323,7%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Gladsaxe

Start med en vurdering fra Brikks Gladsaxe-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!