fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Greve Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Greve

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael har en stor erfaring fra ejendomsmægler-branchen, hvilket bl.a. inkluderer 10 år som indehaver af egen butik, samt daglig leder hos Realmæglerne. Han bringer en positiv energi og entusiasme til hvert møde og han har et skarpt øje for de detaljer, der kan fremhæve din bolig for potentielle købere. Det er en egenskab, som han kombinerer med sine mange års erfaring med det lokale boligmarked for at yde dig den helt rigtige service. Troværdighed er en kerneværdi for Michael, og hans integritet gør ham til det oplagte valg for enhver, der søger en kompetent hånd til at facilitere deres bolighandel.
Michael Hoffström

Et udpluk af vores boliger i Greve

Sælg din bolig i Greve

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Greve?

Greve Kommune er en kommune i Region Sjælland, med omtrent 50.818 indbyggere og kan generelt set deles op i seks områder, nemlig Tune, Greve, Kildebrønde, Hundige, Mosede og Karlslunde. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Greve Kommune) fra Hovedstadsområdet, som på grund af stigende huspriser, søger mod Greve for at begynde det søde familieliv.

Ifølge Danmarks Statistik har Greve Kommune fået 3423 nye borgere i 2021. Greve Kommune forsøger at følge med efterspørgslen ved at bygge flere nye boliger.

Område ejendomsmæglere Greve opererer i

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Greve?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Greve på 107 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 77 dage.

For ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 118 dage, hvor den tidligere var på 95 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Greve

Ifølge Finans Danmark, var der 156 handler på parcel- og rækkehuse i Greve, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 83 bolighandler. Antallet af bolighandler i Greve er steget med 88,0% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Greve

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Greve, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 5,3%, dog med et årligt prisfald på 7,4%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 9,9%, samt en årlig prisstigning på 16,6%.

Sælg din bolig i Greve

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu