fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra København

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE

Med flere års erfaring inden for bolighandel fra bl.a. Home er Stephan den helt rette mand til at sælge din bolig. Hvor salget er målet, er midlet for Stephan at skabe de menneskelige forbindelser, som baner vejen for en professionel, tryg og ordentlig handel. Du fornemmer hans interesse og store viden om alt fra processens små detaljer til de store linjer. Også når det kommer til lokalområdet, er Stephan bogstavelig talt på hjemmebane – og han følger udviklingen tæt, så han kan klæde en køber bedst muligt på til at sætte sin underskrift på købsaftalen til netop din bolig. Hos Stephan er ordentlighed, opfølgning og et hurtigt salg til den rigtige pris ting i fokus.
Stephan Morales

Sælg din bolig i København

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Brikk er din lokale ejendomsmægler i København

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler i Københavnsområdet, er du garanteret professionel og kompetent rådgivning i alle dele af din salgs- eller købsproces. Vores dygtige mæglere har mange års erfaring fra det Københavnske boligmarked, og står klar til at hjælpe dig uanset om du skal sælge en murermestervilla i Valby, eller købe en herskabslejlighed på Østerbro. Det er vigtigt for os at vores mæglere er rutinerede og erfarne, da det giver vores kunder mere tryghed i deres bolighandel. Hos Brikk kan du derfor forvente en gennemsigtig og gnidningsfri proces, fra start til slut.

Som en ejendomsmægler med hovedkontor i København K har vi derudover et stort lokalkendskab, og har altid en finger på pulsen. Det er vigtigt for vores mæglere at være opdaterede på boligmarkedet, da det sikrer at du kan få den bedste rådgivning, når du skal sælge eller købe en bolig. Tøv derfor ikke med at kontakte os hvis du enten er interesseret i at sælge din bolig, eller at finde drømmehjemmet i København. Vi tilbyder altid en uforpligtende konsultation, så du har mulighed for at diskutere din nuværende situation med en ekspert inden du træffer beslutningen.

Klik på en af bydelene i København nedenfor for at læse mere om vores tilbud i de forskellige områder.

København K

København N - Nørrebro

København NV - Nordvest

København S - Amager

København V - Vesterbro

København Ø - Østerbro

Frederiksberg

Brønshøj

Vanløse

Vallensbæk

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.