fbpx

Ejendomsmægler København

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser. Vi har lokale specialister i hele Danmark .

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Brikk er din lokale ejendomsmægler i København

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler i Københavnsområdet, er du garanteret professionel og kompetent rådgivning i alle dele af din salg- eller købsproces. Vores dygtige mæglere har mange års erfaring fra det Københavnske boligmarked, og står klar til at hjælpe dig uanset om du skal sælge en murermestervilla i Valby, eller købe en herskabslejlighed på Østerbro. Det er vigtigt for os at vores mæglere er rutinerede og erfarne, da det giver vores kunder mere tryghed i deres bolighandel. Hos Brikk kan du derfor forvente en gennemsigtig og gnidningsfri proces, fra start til slut.


Som en ejendomsmægler med hovedkontor i København K har vi derudover et stort lokalkendskab, og har altid en finger på pulsen. Det er vigtigt for vores mæglere at være opdaterede på boligmarkedet, da det sikrer at du kan få den bedste rådgivning når du skal sælge eller købe en bolig. Tøv derfor ikke med at kontakt os hvis du enten er interesseret i at sælge din bolig, eller at finde drømmehjemmet i København. Vi tilbyder altid en uforpligtende konsultation, så du har mulighed for at diskutere din nuværende situation med en ekspert inden du træffer beslutningen.


Klik på en af bydelene i København nedenfor, for at læse mere om vores tilbud i de forskellige områder.

København K

København N - Nørrebro

København NV - Nordvest

København S - Amager

København V - Vesterbro

København Ø - Østerbro

Frederiksberg

Brønshøj

Vanløse

Vallensbæk

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.