fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Herlev

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Herlev med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Herlev, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Din lokale Brikk mægler i Herlev – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk.

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Herlev?

Herlev som er en bydel i Storkøbenhavn med 28.535 indbyggere kan generelt set deles op i to forskellige områder, nemlig Herlev og Hjortespring, der er vokset sammen. Selvom begge områder er forskellige når det kommer til tilflyttere, så er det fælles for områderne, at det oftest er personer i aldersgruppen 65+ der er tilflyttere til Herlev Kommune. Ifølge Danmarks Statistik er Herlev en af de sjællandske byer, der oplever størst overskud i forhold til fraflyttere og tilflyttere, hvor størstedelen af tilflytterne kommer fra andre dele af Hovedstadsområdet. Især har Herlev Kommune sat ind på at udbedre transportmulighederne til og fra byen, for at tiltrække flere tilflyttere.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Herlev?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Herlev i år 2020 en liggetid på 128 dage. Dette er steget fra det foregående år hvor liggetiden var på 143 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Herlev?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der i gennemsnitligt givet afslag på 1,7% på boliger i Herlev, hvilket vil sige at Herlev placerer sig under landsgennemsnittet på 3,30%. Dette er også lavere end det gennemsnitlige afslag i den nærliggende by Gladsaxe, som er på 2,4%%.

Prisudvikling på boliger i Herlev

Siden første kvartal af 2017 er priserne for villaer og rækkehuse i Herlev gået op med 4,9% i første kvartal af 2018 ifølge boligsiden Boliga.

Stigningen kom især fra tredje kvartal som i sig selv stod for en stigning på hele 9,9%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse steget med 329% i Herlev. Der er dog enkelte kvartaler som skiller sig negativt ud. Fra tredje kvartal 2016 til fjerde kvartal 2016 faldt priserne med 6,7% og i fjerde kvartal af 2017 faldt priserne med 4,2%.

Udsvingene i priserne i procent er væsentligt større når man ser på udviklingen af priserne på ejerlejligheder i Herlev. I første kvartal af 2019 steg priserne med 16,6% og ligeledes steg de med 12,3% i tredje kvartal af 2017. De største fald i priserne fremkom i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 12,4% og i første kvartal af 2017 med 11,5%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU Ejendomsmægler Herlev

Start med en vurdering fra Brikks Herlev-mægler nu