fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Herlev Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Herlev

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin

Sælg din bolig i Herlev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere og hvem flytter til Herlev?

Herlev er en bydel i Storkøbenhavn med omtrent 29.000 indbyggere, som generelt set kan deles op i to forskellige områder, nemlig Herlev og Hjortespring, der er vokset sammen. Selvom begge områder er forskellige når det kommer til tilflyttere, så er det fælles for områderne, at det oftest er personer i aldersgruppen 65+, der er tilflyttere til Herlev Kommune. Ifølge Danmarks Statistik er Herlev en af de sjællandske byer, der oplever størst overskud i forhold til fraflyttere og tilflyttere, hvor størstedelen af tilflytterne kommer fra andre dele af Hovedstadsområdet. Især har Herlev Kommune sat fokus på at udbedre transportmulighederne til og fra byen, for at tiltrække flere tilflyttere.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Herlev?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har parcel- og rækkehuse i Herlev en liggetid på 73 dage. Dette er et lille fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 74 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Herlev

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2022, var der 34 handler på parcel- og rækkehuse i Herlev. I andet kvartal 2021 var der 41 bolighandler. Antallet af bolighandler i Herlev, er faldet med 17,1% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Herlev

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Herlev, i det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2022, har oplevet et prisfald på 4,8%, samt et årligt prisfald på 2,2% fra andet kvartal af 2021 til andet kvartal af 2022. 

Prisudviklingen på ejerlejligheder i Herlev har i andet kvartal af 2022, oplevet et prisfald med 6,9% samt et årligt prisfald på 6,7%.

Sælg din bolig i Herlev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu