fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Herlev Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Herlev

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE

Josephine Varsted

Sælg din bolig i Herlev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere og hvem flytter til Herlev?

Herlev er en bydel i Storkøbenhavn med omtrent 29.000 indbyggere, som generelt set kan deles op i to forskellige områder, nemlig Herlev og Hjortespring, der er vokset sammen. Selvom begge områder er forskellige når det kommer til tilflyttere, så er det fælles for områderne, at det oftest er personer i aldersgruppen 65+, der er tilflyttere til Herlev Kommune. Ifølge Danmarks Statistik er Herlev en af de sjællandske byer, der oplever størst overskud i forhold til fraflyttere og tilflyttere, hvor størstedelen af tilflytterne kommer fra andre dele af Hovedstadsområdet. Især har Herlev Kommune sat fokus på at udbedre transportmulighederne til og fra byen, for at tiltrække flere tilflyttere.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Herlev?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Herlev på 107 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 88 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Herlev

Ifølge Finans Danmark, var der 39 handler på parcel- og rækkehuse i Herlev, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 28 bolighandler. Antallet af bolighandler i Herlev er steget med 39,3% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Herlev

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Herlev, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set et prisfald på 4,8%, med en årlig prisændring på -8,0%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 10,2%, med en årlig prisændring på 25,3%.

Sælg din bolig i Herlev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu