fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vallensbæk Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vallensbæk

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael har en stor erfaring fra ejendomsmægler-branchen, hvilket bl.a. inkluderer 10 år som indehaver af egen butik, samt daglig leder hos Realmæglerne. Han bringer en positiv energi og entusiasme til hvert møde og han har et skarpt øje for de detaljer, der kan fremhæve din bolig for potentielle købere. Det er en egenskab, som han kombinerer med sine mange års erfaring med det lokale boligmarked for at yde dig den helt rigtige service. Troværdighed er en kerneværdi for Michael, og hans integritet gør ham til det oplagte valg for enhver, der søger en kompetent hånd til at facilitere deres bolighandel.
Michael Hoffström

Sælg din bolig i Vallensbæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vallensbæk?

Vallensbæk Kommune er en forstadskommune til København, og er beliggende i Region Hovedstaden og kan generelt set deles op i to forskellige områder, nemlig Vallensbæk Landsby og Vallensbæk Nordmark. Selvom områderne er forskellige når det kommer til lokation, så er den typiske tilflytter den samme og kommer oftest fra nabokommuner. Ifølge en befolkningsprognose for Vallensbæk, så på kort sigt forventes der en fortsat stigning i indbyggertallet, mens der på længere sigt kan forventes et fald. Den kortsigtede vækst topper i 2021 med 16.559 indbyggere og er drevet af nybyggeri. I perioden 2017 til 2020 forventes 444 boliger opført. Yderligere viser befolkningsprognosen at det hovedsageligt er folk i aldersgruppen 50+, der flytter til Vallensbæk. Dog er der mange børnefamilier, der vælger Vallensbæk på grund af de gode skoler.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vallensbæk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Vallensbæk på 84 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 70 dage.

For ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 75 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Vallensbæk

Ifølge Finans Danmark, var der 40 handler på parcel- og rækkehuse i Vallensbæk, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 15 bolighandler. Antallet af bolighandler i Vallensbæk er steget med 166.7% i løbet af ét år.

For ejerlejligheder har der i Vallensbæk været en stigning på 25.0% på et år, fra 20 bolighandler i 3. kvartal af 2022, til 25 bolighandler i 3. kvartal af 2023.

Prisudvikling på boliger i Vallensbæk

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Vallensbæk, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 5.6% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen faldet med 5.5% sammenlignet med samme kvartal, året før.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 1.0%, På årsbasis er prisen faldet med 4.5% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Vallensbæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu