fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vallensbæk Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vallensbæk

Mathias er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Et udpluk af vores boliger i Vallensbæk

Sælg din bolig i Vallensbæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vallensbæk?

Vallensbæk Kommune er en forstadskommune til København, og er beliggende i Region Hovedstaden og kan generelt set deles op i to forskellige områder, nemlig Vallensbæk Landsby og Vallensbæk Nordmark. Selvom områderne er forskellige når det kommer til lokation, så er den typiske tilflytter den samme og kommer oftest fra nabokommuner. Ifølge en befolkningsprognose for Vallensbæk, så på kort sigt forventes der en fortsat stigning i indbyggertallet, mens der på længere sigt kan forventes et fald. Den kortsigtede vækst topper i 2021 med 16.559 indbyggere og er drevet af nybyggeri. I perioden 2017 til 2020 forventes 444 boliger opført. Yderligere viser befolkningsprognosen at det hovedsageligt er folk i aldersgruppen 50+, der flytter til Vallensbæk. Dog er der mange børnefamilier, der vælger Vallensbæk på grund af de gode skoler.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vallensbæk?

Ifølge tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Vallensbæk en liggetid på 79 dage i starten af 2022. Dette er et mindre fald i forhold til året før, hvor liggetiden var på 84 dage. Det er desuden en lavere liggetid end der er i nabokommunen Høje-Taastrup, hvor liggetiden er på 99 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Vallensbæk

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 26 handler på parcel- og rækkehuse i Vallensbæk, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 40 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 35% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Vallensbæk

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Vallensbæk, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været negativt faldende med et prisfald på 15,6%. Den årlige prisudvikling har også set et fald, med et årligt prisfald på 11,8% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Sælg din bolig i Vallensbæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu