fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Vallensbæk

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Vallensbæk med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Vallensbæk, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vallensbæk?

Vallensbæk Kommune er en forstadskommune til København, og er beliggende i Region Hovedstaden og kan generelt ses deles op i to forskellige områder, nemlig Vallensbæk Landsby og Vallensbæk Nordmark. Selvom områderne er forskellige når det kommer til lokation, så er den typiske tilflytter den sammen og kommer oftest fra nabokommuner. Ifølge en befolkningsprognose for Vallensbæk kort sigt forventes en fortsat stigning i indbyggertallet, mens der på længere sigt kan forventes et fald. Den kortsigtede vækst topper i 2021 med 16.559 indbyggere og er drevet af nybyggeri. I perioden 2017 til 2020 forventes 444 boliger opført. Yderligere viser befolkningsprognosen at det hovedsageligt er folk i aldersgruppen 50+, der flytter til Vallensbæk, hvilket vil medføre et fald i fødselstallet. Dog er der også mange børnefamilier der vælger Vallensbæk på grund af de gode skoler.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vallensbæk?

Ifølge tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Vallensbæk en liggetid på 86 dage i 2020. Dette er en mindre stigning i forhold til året før, hvor liggetiden var på 78 dage. Det er desuden en lavere liggetid end der er i nabokommunen Høje-Taastrup hvor liggetiden er på 126 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Vallensbæk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,3% i Vallensbæk. Dette ligger lidt under afslaget i nærliggende byer som Brøndby på 2,70%, dog er det under landsgennemsnittet som ligger på 3,30%.

Prisudvikling på boliger i Vallensbæk

Prisudviklingen af villaer og ejerlejligheder i Vallensbæk har været stødt stigende de seneste fem år. Den største stigning forekom i første kvartal af 2015 hvor priserne steg med 6,2% og det største fald forekom i tredje kvartal af 2017 med et prisfald på 3,2%. Dog har de årlige ændringer været stigende siden år 2015, med en enkelt undtagelse som er første kvartal af 2019, hvor den årlige ændring var på -4%. Siden år 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Vallensbæk steget med 203,6%. Set i forhold til ejerlejligheder, ses et næsten identisk billede dog med større stigninger. I fjerde kvartal af 2015 steg priserne med hele 20,7% og med 7% i første kvartal af 2017. Det største fald forekom i første kvartal af 2016, hvor priserne faldt med 9%.

Ejendomsmægler Vallensbæk

Start med en vurdering fra Brikks Vallensbæk-mægler nu