fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vallensbæk Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vallensbæk

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Vallensbæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vallensbæk?

Vallensbæk Kommune er en forstadskommune til København, og er beliggende i Region Hovedstaden og kan generelt ses deles op i to forskellige områder, nemlig Vallensbæk Landsby og Vallensbæk Nordmark. Selvom områderne er forskellige når det kommer til lokation, så er den typiske tilflytter den sammen og kommer oftest fra nabokommuner. Ifølge en befolkningsprognose for Vallensbæk kort sigt forventes en fortsat stigning i indbyggertallet, mens der på længere sigt kan forventes et fald. Den kortsigtede vækst topper i 2021 med 16.559 indbyggere og er drevet af nybyggeri. I perioden 2017 til 2020 forventes 444 boliger opført. Yderligere viser befolkningsprognosen at det hovedsageligt er folk i aldersgruppen 50+, der flytter til Vallensbæk, hvilket vil medføre et fald i fødselstallet. Dog er der også mange børnefamilier der vælger Vallensbæk på grund af de gode skoler.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vallensbæk?

Ifølge tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Vallensbæk en liggetid på 79 dage i starten af 2022. Dette er et mindre fald i forhold til året før, hvor liggetiden var på 84 dage. Det er desuden en lavere liggetid end der er i nabokommunen Høje-Taastrup hvor liggetiden er på 97 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Vallensbæk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 5,33% i Vallensbæk. Dette ligger over afslaget i nærliggende byer som Brøndby på 2%, dog er det over landsgennemsnittet som ligger på 3,30%.

Prisudvikling på boliger i Vallensbæk

Prisudviklingen af villaer og rækkehuse i Vallensbæk, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været negativt faldende med et prisfald på 9,3%. Den årlige prisudvikling har set ligeledes ud, med et årligt prisfald 3,5% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Vallensbæk, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Vallensbæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu