fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Brønshøj

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Brønshøj med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Brønshøj, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Område Ejendomsmæglere Brønshøj opererer i

Hvem er de potentielle købere og hvem flytter til Brønshøj?

Brønshøj-Husum er en administrativ bydel i København med knap 45.000 indbyggere og kan opdeles i fire forskellige områder, nemlig Brønshøj, Husum, Bellahøj og Tingbjerg.

Selvom hvert område er forskelligt når det kommer til tilflyttere, så er er det fælles for områderne, at de er i vækst målt på tilflyttere. Områderne med de rigeste tilflyttere er nord for København, mens de områder med de fattigste tilflyttere er dels tæt på som fx Brønshøj og Husum.

Der er i byområdet Tingbjerg fokuseret på at der skal kunne leves fra barndom til alderdom, hvilket har gjort at kommunen har investeret i vuggestuer, skoler, indkøbsmuligheder og plejehjem.

Den lavere indkomst og de relativt gode muligheder har gjort, at den typiske tilflytter til Brønshøj og Husum er par og familier med børn.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Brønshøj?

Ifølge Finans Danmarks statistik, 2. kvartal 2020, har villaer og rækkehuse i Brønshøj en gennemsnitlig liggetid på 85 dage. Dette er steget sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 71 dage. Det er desuden en lavere liggetid en nærliggende områder som 2400 København NV, hvor liggetiden er på 89 dage.

Hørsholm træer ved bolig til salg

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Brønshøj?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der gennemsnitligt 1,11% afslag på villaer og rækkehuse i Brønshøj. Dette er væsentligt mindre end landegennemsnittet på 3,3%. Dette er dog også lavere end nærtliggende bydele som f.eks. Rødovre på 2,9% og Frederiksberg på 3,16%.

Prisudvikling på boliger i Brønshøj

Siden første kvartal i 2017, har de årlige ændringer på villaer og rækkehuse i Brønshøj været stigende. De kvartaler hvor stigningerne har været højst, var første kvartal af 2017 hvor priserne steg med 10,8% og fjerde kvartal af 2014 med 15,7%. Der er enkelte kvartaler som skiller sig negativt ud. I fjerde kvartal af 2016 faldt priserne med 9,1% og med 6,2% i tredje kvartal af 2014.

Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Brønshøj steget med 471,6% Selvom udsvingene er væsentlig mindre, ser tendensen for ejerlejligheder ud til at være mere eller mindre den samme som for villaer og rækkehuse.

De årlige prisændringer på ejerlejligheder har været positivt stigende siden år 2013. Den højeste stigning forekom i første kvartal af 2014 på 8,8% og det højeste fald var tilbage i fjerde kvartal af 2013 på 4,3%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Brønshøj

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu