fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Brønshøj Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Brønshøj

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Brønshøj

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, som flytter til Brønshøj?

Brønshøj-Husum er en administrativ bydel i København med ca. 44.000 indbyggere og kan opdeles i fire forskellige områder, nemlig Brønshøj, Husum, Bellahøj og Tingbjerg.

Selvom hvert område er forskelligt når det kommer til tilflyttere, så er det fælles for områderne, at de er i vækst målt på tilflyttere. Områderne med de rigeste tilflyttere er nord for København, mens de områder med de fattigste tilflyttere er tæt på Brønshøj og Husum.

Der er i byområdet Tingbjerg fokuseret på, at man skal kunne bo der fra barndom til alderdom, hvilket har medført, at kommunen har investeret i vuggestuer, skoler, indkøbsmuligheder og plejehjem.

Den lavere indkomst og de relativt gode muligheder har gjort, at de typiske tilflyttere til Brønshøj og Husum er par, og familier med børn.

Område Ejendomsmæglere Brønshøj opererer i

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Brønshøj?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2022, har parcel- og rækkehuse i Brønshøj, en gennemsnitlig liggetid på 54 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 55 dage. 

Udvikling i antallet af bolighandler i Brønshøj

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, andet kvartal af 2022, var der 32 handler på parcel- og rækkehuse i Brønshøj. I andet kvartal 2021 var der 33 bolighandler. Antallet af bolighandler i Brønshøj er faldet med 3% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Brønshøj

Prisudviklingen for parcel- og rækkehuse i det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2022, oplevede et prisfald på 5%, samt et årligt prisfald på 2,9% fra andet kvartal af 2021 til andet kvartal af 2022. 

Prisudviklingen på ejerlejligheder, fra det seneste kvartal, har oplevet et prisfald på 1,8% og et årligt prisfald på 0,8%.

Sælg din bolig i Brønshøj

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu