fbpx

 

Sælg din bolig på Vesterbro / København V med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig på Vesterbro / København V, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler på Vesterbro – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. 

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vesterbro / København V?

Vesterbro er Danmarks 12. største bydel og kan generelt set deles op i 10 forskellige områder, nemlig Rådhuspladsen, Kødbyen, Hvide Hest-kvarteret, Carlsberg Byen, Humleby, Enghave Brygge, Havneholmen, Sluseholmen, Sydhavnen og Teglholmen. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge København Kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet. Mange områder nord for København er præget af dyre ejerboliger og et begrænset udbud af almene lejeboliger. Det vil derfor ofte ikke være muligt for personer med en lavere indkomst at flytte til disse områder. Omvendt er der væsentlig flere almene boligområder på den Københavnske vestegn. Dette medfører dermed også at det oftest er børnefamilier eller unge mennesker, som er den typiske tilflytter til Vesterbro.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt på Vesterbro?

Ifølge tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Vesterbro en liggetid på 59 dage. Dette er en relativ lav liggetid sammenlignet med andre byer i Københavnsområdet, eksempelvis har villaer og rækkehuse på Amager en liggetid på 95 dage.

 

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger på Vesterbro?

Ifølge tal fra Danmarks statistik gives der 3.0% afslag på boliger I København. Det svarer i gennemsnit til 129.527kr. De 3.0% er relativ lavt i forhold til landsgennemsnittet, der ligger på nøjagtig 4.2%. Dog antages det, at der fremkommer svingninger alt efter, hvilken bydel i København der er tale om. De 3,0% afslag er dog mindre end nogle af de nærtliggende områder ved Hovedstadsområdet. Blandt andet ligger Gentofte på 3,7%.

Prisudvikling på boliger på Vesterbro

Priserne på ejerlejligheder i Vesterbro har været stabilt stigende de sidste par år. I forhold til pris pr. m² for parcel- og rækkehuse i Vesterbro har der været små fald, men samtidig også markante stigninger andre kvartaler de senere år. Siden 1992 er prisen pr. kvadratmeter steget med 853,6%. Siden fjerde kvartal i 2017 er priserne for ejerlejligheder i Vesterbro gået ned med 5,8% ifølge boligportalen Boliga. Det er værd at bemærke at priserne på parcel- og rækkehuse er steget stødt i Vesterbro år efter år. Der er dog enkelte kvartaler som skiller sig ud med relative store prisfald. Foruden det relative store fald i priserne i fjerde kvartal 2017, så faldt priserne i fjerde kvartal 2015 med 2,8%. Omvendt har der dog også været nogle markante stigninger i priserne de senere år. I tredje kvartal 2017 steg priserne med hele 11,6%, hvilket bl.a. er skyld i at priserne overordnet set steg med 8,2% i det senest registrerede år, nemlig 2017.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Vesterbro

Start med en vurdering fra Brikks Vesterbro-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!