fbpx

 

Sælg din bolig på Amager med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig på Amager, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler på Amager – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. 

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem bor på Amager?

Amager er Danmarks tættest befolkede ø og kan generelt set deles op i 8 forskellige områder, nemlig Dragør, Søvang, Kastrup, Store Magleby, Tårnby, Tømmerup, Ullerup, Viberup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge København Kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet eller fra udlandet. Mellem 2004 og 2014 har bydelen fået 17.663 nye indbyggere. Det er en stigning på 39 procent, og dermed indtager bydelen en klar førsteplads både i forhold til relativ og omfangsmæssig befolkningsvækst i København. Det er især børnefamilier, som flytter mod Amager. I Københavns Kommune regner man ifølge nøgletallene med, at kommunen vil få omkring 100.000 nye indbyggere inden 2025, hvor af en stor del vil flytte til Amager.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt på Amager?

Ifølge tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse på Amager en liggetid på 95 dage. Liggetiden villaer og rækkehuse på Amager er faldet de seneste år, i år 2017 lå den på 109 dage.

 

 

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger på Amager?

Ifølge tal fra Danmarks statistik gives der 3.0% afslag på boliger i København generelt set. Det svarer i gennemsnit til 129.527kr. De 3.0% er relativ lavt i forhold til landsgennemsnittet, der ligger på nøjagtig 4.2%. De 3,0% afslag i København som også inkluderer er dog mindre end nogle af de nærtliggende områder på Nordsjælland. Blandt andet ligger Gentofte på 3,7%, Helsingør på 3,3% og Lyngby-Taarbæk på 3,8%.

 

Prisudvikling på boliger på Amager

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse på Amager har været svingende de seneste 10 år, dog har de årlige ændringer været positivt stigende siden år 2013. Den største stigning forekom i første kvartal af 2015 hvor priserne steg med 10,2% og det største fald var i første kvartal af 2013 på 2,2%. Siden 1992 er priserne steget med 648,8%.

Prisudviklingen på ejerlejligheder på Amager har været stigende de seneste 10 år, på nær de seneste tre kvartaler hvor der har været mindre fald. I første kvartal af 2019 faldt priserne med 0,4%, i fjerde kvartal af 2018 med 1,7% og i tredje kvartal af 2018 med 0,7%. Den højeste prisstigning der har været var i år 2013 hvor priserne steg med 7,4%. Siden 1992 er priserne på villaer og rækkehuse på Amager steget med 596,1%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Amager

Start med en vurdering fra Brikks Amager-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!