fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København S – Amager Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Amager

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE

Med flere års erfaring inden for bolighandel fra bl.a. Home er Stephan den helt rette mand til at sælge din bolig. Hvor salget er målet, er midlet for Stephan at skabe de menneskelige forbindelser, som baner vejen for en professionel, tryg og ordentlig handel. Du fornemmer hans interesse og store viden om alt fra processens små detaljer til de store linjer. Også når det kommer til lokalområdet, er Stephan bogstavelig talt på hjemmebane – og han følger udviklingen tæt, så han kan klæde en køber bedst muligt på til at sætte sin underskrift på købsaftalen til netop din bolig. Hos Stephan er ordentlighed, opfølgning og et hurtigt salg til den rigtige pris ting i fokus.
Stephan Morales
Ida Reiter
Ida Reiter
Read More
Rigtig fin pris og personlig, god service. Brikk-mægler Stephan (tilknyttet Amager) var god til at holde os opdateret om interessen på lejligheden - med god, behagelig kontakt og løbende tilbagemelding og vejledning. Vi er godt tilfredse med at have valgt Brikk.
Ayo Rubeksen
Ayo Rubeksen
Read More
Stephan Morales var super god, han formåede at sælge min mors Andelsbolig i Vanløse på knap 14 dage, tiltrods for at det var et håndværker tilbud. Lejligheden blev solgt til max.pris og endda uden at der blev taget fotos. Vi har kun følt os i trygge hænder, og vi er utrolig taknemmelig for at kunne overlade det hele til dem - også fremvisningen. Ham og hans kollegaer har vores varmeste anbefalinger !!
Andreas Collatz Rasmussen
Andreas Collatz Rasmussen
Read More
Vi har indenfor en periode på 1 år solgt 2 identiske ejerlejligheder på Frederiksberg, til den første brugte vi Home og denne gang blev det så Brikk. Vi har kun ros til mægler Stephan Morales for hans professionelle håndtering af salget, og løbende feedback. Og samtidig var Brikk ca. 35.000 kr. billigere end konkurrenten👍
Lenni Hansen
Lenni Hansen
Read More
Det er nu anden gang jeg benytter Brikk, og jeg er fuldt ud tilfreds. Stephan er en stjerne, og solgt lynhurtigt min bolig i KBH. De er som et helt normalt ejendomsmæglerfirma, bare langt billigere. Der er ingen tvivl om at jeg igen ville benytte Brikk.
T. Jensen
T. Jensen
Read More
Jeg kan varmt anbefale Brikk og ejendomsmægler Stephan Morales til salg af bolig. Jeg har fået en langt, langt bedre service hos Brikk end jeg gjorde hos Danbolig, på trods af et salær som er langt lavere. Kunne helt sikkert finde på at bruge igen.
Previous
Next

Sælg din bolig på Amager

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor på Amager?

Amager er Danmarks tættest befolkede ø og kan generelt set deles op i 8 forskellige områder, nemlig Dragør, Søvang, Kastrup, Store Magleby, Tårnby, Tømmerup, Ullerup, Viberup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge København Kommune) fra nærliggende byer, bydele omkring Hovedstadsområdet eller fra udlandet. Mellem 2004 og 2014 har bydelen fået 17.663 nye indbyggere. Det er især børnefamilier, som flytter mod Amager. I Københavns Kommune regner man ifølge nøgletallene med, at kommunen vil få omkring 100.000 nye indbyggere inden 2025, hvoraf en stor del vil flytte til Amager.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt på Amager?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for ejerlejligheder på Amager på 87 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 68 dage.

For parcel- og rækkehuse er den gennemsnitlige liggetid på 119 dage.

Seværdigheder på Amager

Amager tilbyder mange spændende, interessante, og smukke oplevelser. En af disse oplevelser er Den Blå Planet, som er Danmarks Akvarium, og giver de besøgende en fornemmelse af at være under havets overflade. Man kan besøge Færøernes stejle fuglefjeld, havoddere fra Alaska, eller den smukke Stillehavsblæksprutte. Derudover kan man se den farverige koralrevsfisk, og se forskellige arter fra søer og floder i Afrika. Den Blå Planet er hjem for mere end 400 forskellige dyrearter fra hele verden. I Oceantanken finder man hammerhajer og rokker, på vandlegepladsen kan børnene slippe sig fri og give den fuld gas med pumper og sluser. Derudover kan man også gå på opdagelse i den tropiske regnskov, hvor man finder arapaima og piratfisk. Et besøg på Den Blå Planet er en unik oplevelse, som i den grad er et besøg værd.

DR-koncerthus har siden dets åbning i 2009, stået som et af Danmarks store arkitektoniske og musikalske attraktioner. Bygningens ydre er skabt af den internationale stjerne-arkitekt Jean Nouvel. De store koncertoplevelser kan man overvære i DR-koncerthuset.

Er man en aktiv og idrætslig person, bør man tage et besøg til CopenHill. De tilbyder en række outdoor aktiviteter, såsom ski og klatrevægge. CopenHill er en unik mulighed for at dyrke sport i store højder, og der er desuden også café, restaurant, musik og en klassisk afterski stemning. CopenHill åbnede i efteråret 2019, og der er mulighed for at stå på ski og snowboard, derudover kan man også afprøve den nye hikingrute som går hele vejen langs taget. Derudover finder man også gode muligheder for badning på Amager strandpark samt Islands brygge. Her er det muligt at nyde solen samt en drink med sine venner, mens man kigger ud over vandet. På Islands brygge er der desuden også mulighed for udspring.

Amagers historie

Amager har været tæt befolket siden ældre stenalder, da der er fundet talrige bopladser langs de gamle kystlinjer. I 1300- og 1400-tallet var der stor sildefangst og handel ved Dragør. Og i perioden 1515 til 1521 indkaldte Christian 2. 24 hollandske familier og overlod dem den sydlige del af Amager, i håb om at fremme dyrkningen af grøntsager. I 1747 fik stenhuggeren Jacob Fortling tilladelse til oprette et kalkbrænderi, hvilket blev indledningen til en lang industriel udvikling. I 1902 blev øen indlemmet i Københavns kommune.

Udvikling i antallet af bolighandler på Amager

Ifølge Finans Danmark, var der 312 handler på ejerlejligheder på Amager, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 187 bolighandler. Antallet af bolighandler på Amager er steget med 66,8% i løbet af ét år.

For parcel- og rækkehuse har der på Amager været en stigning på 61,5% på et år, fra 39 til 63 bolighandler.

Prisudvikling på boliger på Amager

Prisudviklingen på ejerlejligheder på Amager, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 7,1% i forhold til det forrige kvartal. Med en samlet årlig prisændring på 1,6%.

I forhold til parcel- og rækkehuse, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 6,0%, med en samlet årlig prisændring på -0,3%.

Sælg din bolig på Amager

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu