fbpx

 

Sælg din bolig i Vanløse med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Vanløse, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler i Vanløse – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. 

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vanløse?

Vanløse er en administrativ bydel i København med knap 41.000 indbyggere. I forhold til tilflyttere er det oftest personer, som er bosat andre steder i Region Hovedstaden, som flytter til Vanløse. I forhold til antal borgere har Vanløse oplevet den laveste vækst i befolkningen siden 2004, hvor bydelen blot har en befolkningsvækst på 9%, svarende til 3.348 personer over de seneste 14 år. Dog er den gennemsnitlige husstandsindkomst i Vanløse den højeste i København efter Indre By/Christianshavn og Østerbro. Udover dette er den hyppigste tilflytter til Vanløse i alderen 20-29 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vanløse?

Ifølge tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Vanløse en liggetid på 106 dage. Dette er højere end liggetiden i den nærliggende by Rødovre, hvor liggetiden er på 77 dage. Dog er det lidt højere end liggetiden på Frederiksberg som er på 103 dage.

 

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Vanløse?

Ifølge tal fra Danmarks statistik gives der 3,0% afslag på boliger i København. Det svarer i gennemsnit til 129.527 kr. De 3,0% er dog væsentlig mindre end landsgennemsnittet, der ligger på 4.2%. Det gennemsnitlige afslag for København må dog antages at være varierende i forhold til i Vanløse eftersom indkomsterne i denne bydel er anderledes end resten af København. Dette er dog også lavere end nærtliggende bydele som fx Rødovre på 2,9% og Frederiksberg, som ligger med landets største afslag på 4,6% svarende til 270.325kr.

Prisudvikling på boliger i Vanløse

I første kvartal af 2017 steg priserne på villaer og rækkehuse i Vanløse med 17,3% hvilket er den højeste stigning de seneste 10 år. Der har også været andre bemærkelsesværdige stigninger, eksempelvis i første kvartal af 2018 hvor priserne steg med 13,2% og andet kvartal af 2015 med 12,4%. Dog har der i det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, været er fald på 11%. Siden 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Vanløse steget med 528%. Selvom udsvingene er væsentligt mindre ser tendensen for lejligheder ud til at være mere eller mindre det samme som for villaer og rækkehuse. Der har været enkelte kvartaler med negativ udvikling, eksempelvis tredje kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 2,2% og fjerde kvartal af 2016 med et fald på 2,1%. Siden 1992 er priserne på ejerlejligheder i Vanløse steget med 430,5% og alle de årlige ændringer har været stigende de seneste 10 år. 

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Vanløse

Start med en vurdering fra Brikks Vanløse-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!