fbpx

 

Sælg din bolig på Frederiksberg med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig på Frederiksberg, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler på Frederiksberg – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. 

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Frederiksberg?

Frederiksberg er Danmark’s 7 største by hvis man kigger på kommunestørrelse.  Generelt set bliver byen delt op i Frederiksberg og Frederiksberg C, men byplanlægningsmæssigt er byen delt op således: Det centrale Frederiksberg (syd-midt), kvarteret syd for Peter Bangs Vej (syd-vest, kvarteret omkring Flintholm (vest-midt), kvarteret omkring Femte Juni Plads og Fuglebakken (nord-vest), kvarteret omkring Kronprinsesse Sofies Vej og svømmehallen (nord-midt), kvarteret nord for Gammel Kongevej (nord-øst), kvarteret syd for Gammel Kongevej (syd-øst). Selvom hvert område er meget forskellige og der er forskelle i forhold til tilflyttere, så oplyser Frederiksberg Kommune at tilflytningen til kommunen generelt set er drevet af de 19-24 årige, samt de 25-39 årige der flytter til kommunen med deres børn. Den største tilflytning til Frederiksberg er generelt set kommet fra udenfor Hovedstaden. I øjeblikket er der en net fraflytning af beboere til andre dele af København.  Som sælger kan dette have betydning da lokal annoncering i for eksempel aviser ikke nødvendigvis har den største effekt, da den største tilflytning ikke er lokal.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt på Frederiksberg?

Ifølge tal fra Finans Danmark, har ejerlejligheder på Frederiksberg en liggetid på 103 dage, dette er en relativ høj stigning fra det foregående kvartal 2018 K1 hvor liggetiden var på 68 dage. På villaer og rækkehuse er liggetiden i 2019 K1 på 146 dage, og er ligeledes steget sammenlignet med det foregående år hvor den lå på 83.

 

 

 

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger på Frederiksberg?

For at forstå hvordan man bedst kan sælge sin bolig og hvor meget man kan få for den, er det også interessant at kigge på hvor meget det gennemsnitlige afslag ligger på. Ifølge Danmarks statistik ligger det gennemsnitlige afslag på 4.6% på Frederiksberg. Det svarer til 270.325 kr. Generelt set så bliver der givet højere %-vis afslag i dyrere kommuner og byer. Eksempelvis ligger mange Nordsjællandske kommuner højt med blandt andet Rudersdal med et gennemsnitsafslag på 4.0%. Derimod er gennemsnitsafslaget i København en del lavere, nemlig på 3.0%. Nogle af landets laveste afslag kommer fra Vestegns-kommunerne Albertslund og Glostrup der har henholdsvis 2.2% og 2.3% afslag i gennemsnit.

Prisudvikling på boliger på Frederiksberg

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse på Frederiksberg har været blandt de mest fluktuerende i Danmark.
Der har været drastiske fald som i første kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 18,5%, dog steg det i andet kvartal af 2016 med 25,1% på bare ét kvartal. Der har også været andre bemærkelsesværdige stigninger som i første kvartal af år 2017  hvor stigningen lå på 10,4% og tredje kvartal af 2017 med en stigning på hele 21,4%. Dog har der været et mindre fald i det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, på 1,6%.

Sammenlignes dette med udviklingen af priserne på ejerlejligheder på Frederiksberg, så har prisstigningerne på ejerlejligheder været signifikant lavere, dog er der kun to kvartaler hvor priserne er faldet, hvilket er tredje kvartal af 2018 (-0,8%) og fjerde kvartal af 2018 (-4,3%)

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Frederiksberg

Start med en vurdering fra Brikks Frederiksberg-mægler nu

https://www.brikk.dk/boligvurdering/bestilvurdering/

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!