fbpx

 

Sælg din bolig i København NV med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i København NV, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk mægler i København NV – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk. 

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til København NV?

København NV, Nordvestkvarteret, eller blot Nordvest, er et område i København, der overvejende er beliggende i den sydvestlige del af bydelen Bispebjerg og kan generelt set deles op i tre forskellige områder, nemlig Emdrup, Bellahøj og Utterslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge København Kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet. Ifølge en prognose af Københavns kommune vil Nordvest være en af de bydele med flest tilflyttere de kommende år. Den mest hyppige tilflytter er studerende på hovedsageligt videregående uddannelser i form af personer i alderen 18-24 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i København NV?

Ifølge tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i København NV en liggetid på 42 dage i år 2019. Set i forhold til liggedagene på ejerlejligheder i København NV så er dette relativt lavt. Ejerlejligheder i København NV har en liggetid på 69 dage.

 

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i København NV?

Ifølge tal fra Danmarks statistik gives der 3.0% afslag på boliger I København. Det svarer i gennemsnit til 129.527kr. De 3.0% er relativ lavt i forhold til landsgennemsnittet, der ligger på nøjagtig 4.2%. Dog antages det, at der fremkommer svingninger alt efter, hvilken bydel i København der er tale om og derfor vides det præcise afslag ikke for København NV. De 3,0% afslag er dog højere end nogle af de nærtliggende områder ved Hovedstadsområdet. Blandt andet ligger Gladsaxe blot på 2,5% i gennemsnitligt afslag.

Prisudvikling på boliger i København NV

Priserne har gennem de senere år været meget svingende i København NV. De største stigninger der har været, forekom i andet kvartal af 2015 og andet kvartal af 2014 på henholdsvis 23,9% og 30,3%. De største fald der har været, forekom i tredje kvartal af 2017 hvor priserne faldt med 11,4% og første kvartal af 2015 med et prisfald på 25,9%.

Set i forhold til ejerlejlighederne i København NV, har der været færre fald, dog også lavere stigninger sammenlignet med prisudviklingen for villaer og rækkehuse. Det største fald forekom i fjerde kvartal af 2018 på 5,5% og den største stigning i andet kvartal af 2015 på 11,1%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler København NV

Start med en vurdering fra Brikks København NV-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!