fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vestegnen Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vestegnen

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE

Med Mathias i spidsen for dit boligsalg hos Brikk får du en engageret ejendomsmægler, som følger dig trygt og professionelt gennem alle bolighandlens faser – med god kommunikation og kompetent rådgivning undervejs. I den forbindelse trækker han bl.a. på mæglererfaring fra Home, ligesom han har været vurderingsspecialist hos Realkredit Danmark. Mathias går til opgaven med god energi og er drevet af at skabe resultater. Derudover har han et indgående lokalkendskab, som han også bruger aktivt i sit salgsarbejde, når han skal finde en køber til lige netop din bolig.
Mathias Elbo Bendtsen

Sælg din bolig i Vestegnen

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Lokale specialister i Vestegnen

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler i Vestegnen, er du garanteret rådgivning af lokale eksperter. Vores rutinerede mæglere har mange års erfaring med bolighandel, og tilbyder den bedste vejledning uanset hvor du bor i Vestegnen. 

Hos Brikk lægger vi nemlig vægt på, at vores ejendomsmæglere er lokale. Det gør vi, da lokale mæglere i højere grad har mulighed for at yde kvalificeret og kompetent vejledning på baggrund af din boligs individuelle kvaliteter, og beliggenhed. På denne måde kan vi garantere, at du oplever både tryghed og sikkerhed gennem alle dele af processen. Hvis du leger med tanken om at sælge eller købe en bolig i Vestegnen, kan du derfor med fordel kontakte en af dine lokale Brikk eksperter, for en uforpligtende samtale omkring dine muligheder. Samtalen er selvfølgelig gratis, og fungerer udelukkende som en måde hvorpå du kan sparre med en professionel mægler. Vores lokale eksperter har en konstant finger på pulsen af boligmarkedet, og tilbyder den bedste rådgivning uanset om du skal sælge et hus i Taastrup, eller købe en lejlighed i Albertslund. Når du vælger Brikk som mægler, er du altid i trygge hænder. 

Klik på din ønskede kommune nedenfor, og læs endnu mere om din lokale Brikk mægler.

Albertslund

Brøndby

Glostrup

Hedehusene

Hvidovre

Taastrup

Vallensbæk

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.