fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vestegnen Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vestegnen

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael har en stor erfaring fra ejendomsmægler-branchen, hvilket bl.a. inkluderer 10 år som indehaver af egen butik, samt daglig leder hos Realmæglerne. Han bringer en positiv energi og entusiasme til hvert møde og han har et skarpt øje for de detaljer, der kan fremhæve din bolig for potentielle købere. Det er en egenskab, som han kombinerer med sine mange års erfaring med det lokale boligmarked for at yde dig den helt rigtige service. Troværdighed er en kerneværdi for Michael, og hans integritet gør ham til det oplagte valg for enhver, der søger en kompetent hånd til at facilitere deres bolighandel.
Michael Hoffström

Et udpluk af vores boliger i Vestegnen

Sælg din bolig i Vestegnen

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Lokale specialister i Vestegnen

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler i Vestegnen, er du garanteret rådgivning af lokale eksperter. Vores rutinerede mæglere har mange års erfaring med bolighandel, og tilbyder den bedste vejledning uanset hvor du bor i Vestegnen. 

Hos Brikk lægger vi nemlig vægt på, at vores ejendomsmæglere er lokale. Det gør vi, da lokale mæglere i højere grad har mulighed for at yde kvalificeret og kompetent vejledning på baggrund af din boligs individuelle kvaliteter, og beliggenhed. På denne måde kan vi garantere, at du oplever både tryghed og sikkerhed gennem alle dele af processen. Hvis du leger med tanken om at sælge eller købe en bolig i Vestegnen, kan du derfor med fordel kontakte en af dine lokale Brikk eksperter, for en uforpligtende samtale omkring dine muligheder. Samtalen er selvfølgelig gratis, og fungerer udelukkende som en måde hvorpå du kan sparre med en professionel mægler. Vores lokale eksperter har en konstant finger på pulsen af boligmarkedet, og tilbyder den bedste rådgivning uanset om du skal sælge et hus i Taastrup, eller købe en lejlighed i Albertslund. Når du vælger Brikk som mægler, er du altid i trygge hænder. 

Klik på din ønskede kommune nedenfor, og læs endnu mere om din lokale Brikk mægler.

Albertslund

Brøndby

Glostrup

Hedehusene

Hvidovre

Taastrup

Vallensbæk

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.