fbpx

 

Sælg din bolig i Taastrup med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Taastrup, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Taastrup?

Taastrup eller Tåstrup ligger på Nordøstsjælland og er en satellitby til København, beliggende øst for den gamle landsby Høje Taastrup, der nu er vokset sammen med selve Taastrup og kan generelt set opdeles i fire områder, nemlig Sengeløse, Vridsløsemagle, Høje Taastrup og Taastrup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Taastrup Kommune) fra Albertslund, Glostrup og Brøndby. Hvis man ser bort fra Københavns søsterkommune Frederiksberg, ligger Høje-Taastrup i top 10 over de mest populære udflytterkommuner. Høje-Taastrup er den kommune, hvor man får flest kvadratmeter for pengene. Den typiske tilflytter er unge par uden børn med gennemsnitlig en markedsindkomst.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Taastrup?

Ifølge Finans Danmark, havde villaer og rækkehuse i Taastrup, i første kvartal af 2019, en liggetid på 114 dage. Liggetiden på ejerlejligheder i Taastrup er dog relativt lavere, den ligger på 72 dage. Denne liggetid er også lavere end andre nærtliggende områder, som fx Glostrup på 77 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Taastrup?

Ifølge tal fra Boligsiden gives der 3.09% afslag på boliger i Høje-Taastrup. De 3.09% er lidt lavere end landsgennemsnittet, som ligger på 3,30%. Det er dog højere end nærtliggende områder som Brøndby, der ligger på 2,10% og Glostrup på 1,66%.

Prisudvikling på boliger i Taastrup

Priserne på parcel- og rækkehuse i Taastrup har været stigende de seneste tre kvartaler. I første kvartal af 2019 fremkom kom der en prisstigning på 3,9% og det foregående kvartal var stigningen på 2,4%. De største fald i priserne fremkom i første kvartal 2017 og fjerde kvartal 2017, hvor priserne faldt med henholdsvis 4%. De største stigninger i priserne har været i andet kvartal 2016 med en stigning på hele 14,4% og andet kvartal 2017 hvor priserne steg med 6,8%. Priserne er yderligere steget med 315,7% siden 1992 ifølge boligsiden Boliga, hvilket også indikerer at boligmarkedet er stabiliseret i Danmark.

Sammenlignes dette med prisudvikling på ejerlejligheder, ses det at der er færre fald i priserne på ejerlejligheder. De eneste fald siden 2014 fremkommer i de seneste to kvartaler, hvor der har været mildere fald. I første kvartal af 2019 faldt priserne med 0,7% og i fjerde kvartal af 2018 med 1,4%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Taastrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!