fbpx

 

Sælg din bolig i Hedehusene og Fløng med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Hedehusene, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hedehusene?

Hedehusene, som er en stationsby i Nordøstsjælland med 11.990 indbyggere, beliggende på banestrækningen København-Roskilde, kan generelt set deles op i fem bydele, nemlig Hedehusene, Fløng, Marbjerg, Reerslev og Stærkende. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere fra nærtliggende større kommuner som Roskilde og Taastrup og er typiske par med børn. Børnefamilierne er begyndt at rykke ud af storbyerne. Københavns Kommune oplevede for første gang i flere år flere fraflyttere end tilflyttere fra landets andre kommuner i 2015. I alt var der 211 personer flere, der flyttede ud end ind i kommunen og disse flyttede til mindre områder som fx Hedehusene og Fløng.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hedehusene?

Ifølge tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Hedehusene og Fløng en liggetid på 131 dage. Dette er formindsket sammenlignet med året før, hvor liggetiden var på 163 dage. Det er dog højere end nærliggende byer som Roskilde hvor liggetiden er på 104 dage.

 

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Hedehusene?

Ifølge tal fra Danmarks statistik gives der 2.9% afslag på boliger i Hedehusene og Fløng. Det svarer i gennemsnit til 84.118 kr. De 2.9% er lavere end landsgennemsnittet, som ligger på 4.2%. Det er dog også væsentlig højere målt i kroner end det meste af Danmark, dog lavere set i forhold til det procentmæssige afslag. I forhold til de nærtliggende større kommuner, så er afslaget i procent dog også lavere, hvor bl.a. Høje-Taastrup ligger med et afslag på 3,4% svarende til 90.475 kr.

Prisudvikling på boliger i Hedehusene

Priserne på villaer og rækkehuse i Hedehusene har været svingende de seneste fem år. De årlige ændringer har dog været stigende siden 2016, med to undtagelser. I tredje kvartal af 2017 var den årlige ændring på -1,3 og på -0,3 i andet kvartal af 2018. Den højeste stigning forekom i andet kvartal af 2016 hvor priserne steg med 24% og det største fald var i første kvartal af 2016 med et prisfald på 13,7%. Siden 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Hedehusene steget med 318,7%.

Set i forhold til prisudviklingen af ejerlejligheder i Hedehusene, så er udviklingen relativ ens med udviklingen for priserne på villaer og rækkehuse. De årlige ændringer har været stigende siden år 2015. Der har dog været kvartaler med fald i priserne, såsom fjerde kvartal af 2018 og første kvartal af 2019 hvor priserne faldt med henholdsvis 7,6% og 3,1%. 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Hedehusene og Fløng

Start med en vurdering fra din egen Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!