fbpx

 

Sælg din bolig i Vallensbæk med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Vallensbæk, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vallensbæk?

Vallensbæk Kommune er en forstadskommune til København, og er beliggende i Region Hovedstaden og kan generelt ses deles op i to forskellige områder, nemlig Vallensbæk Landsby og Vallensbæk Nordmark. Selvom områderne er forskellige når det kommer til lokation, så er den typiske tilflytter den sammen og kommer oftest fra nabokommuner. Ifølge en befolkningsprognose for Vallensbæk kort sigt forventes en fortsat stigning i indbyggertallet, mens der på længere sigt kan forventes et fald. Den kortsigtede vækst topper i 2021 med 16.559 indbyggere og er drevet af nybyggeri. I perioden 2017 til 2020 forventes 444 boliger opført. Yderligere viser befolkningsprognosen at det hovedsageligt er folk i aldersgruppen 50+, der flytter til Vallensbæk, hvilket vil medføre et fald i fødselstallet. Dog er der også mange børnefamilier der vælger Vallensbæk på grund af de gode skoler.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vallensbæk?

Ifølge tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Vallensbæk en liggetid på 78 dage. Dette er en formindskning i forhold til året før, hvor liggetiden var på 92 dage. Det er desuden en lavere liggetid end der er i nabokommunen Høje-Taastrup hvor liggetiden er på 109 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Vallensbæk?

Ifølge tal fra Boligsiden bliver normalt givet et afslag på 2,55% i Vallensbæk. Dette ligger jævnt med afslaget i nærliggende byer som Brøndby på 2,10%, dog er det under landsgennemsnittet som ligger på 3,30%.

Prisudvikling på boliger i Vallensbæk

Prisudviklingen af villaer og ejerlejligheder i Vallensbæk har været stødt stigende de seneste fem år. Den største stigning forekom i første kvartal af 2015 hvor priserne steg med 6,2% og det største fald forekom i tredje kvartal af 2017 med et prisfald på 3,2%. Dog har de årlige ændringer været stigende siden år 2015, med en enkelt undtagelse som er første kvartal af 2019, hvor den årlige ændring var på -4%. Siden år 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Vallensbæk steget med 203,6%.

Set i forhold til ejerlejligheder, ses et næsten identisk billede dog med større stigninger. I fjerde kvartal af 2015 steg priserne med hele 20,7% og med 7% i første kvartal af 2017. Det største fald forekom i første kvartal af 2016, hvor priserne faldt med 9%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Vallensbæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!