fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nordjylland Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nordjylland

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler

<p>Overlad trygt salget af din bolig til en specialist med næsten 20 år i branchen – bl.a. hos EDC og som indehaver af en Realmægler-butik. Som erfaren ejendomsmægler ved Michael, hvad en succesfuld bolighandel kræver her i hans lokalområde. Det lokale kendskab og de små detaljer er vigtige, men allervigtigst er passionen og den menneskelige vinkel. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for salget. Med en håndværksmæssig baggrund spænder Michaels viden bredt, og den viden bringer han gerne i spil, når han skal sælge din bolig.</p>
Michael Nielsen

Sælg din bolig i Nordjylland

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Brikk i Nordsjælland

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler i Nordjylland er du sikret professionel, og faglig rådgivning i alle dele af din salgs- eller købsproces. Vores lokale mæglere har mange års erfaring med bolighandel i Nordjylland, og har altid en finger på pulsen af det nordjyske boligmarked. På denne måde er du garanteret kvalificeret vejledning.

Hvis du dermed overvejer at købe eller sælge en bolig i Nordjylland, kan du med fordel kontakte din lokale Brikk ekspert for en gratis konsultation. Konsultationen er selvfølgelig uforpligtende og fungerer udelukkende som en måde, hvorpå du kan diskutere din nuværende boligsituation med en professionel.

Vores mæglere har mere end 15+ års erfaring, og er blandt nogle af de dygtigste i branchen. Når du vælger Brikk som ejendomsmægler får du dermed en sparringspartner, der guider dig gennem alle dele af processen, fra start til slut. Vi træffer ingen beslutninger uden at rådføre dig først, og du kan derfor forvente fuld gennemsigtighed, A-Z service, og en fast lav pris, uanset hvor du er i landet.

Klik på din ønskede kommune nedenfor, og læs endnu mere om din lokale Brikk ekspert i Nordjylland.

Brønderslev

Dronninglund

Thisted

Støvring

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.