fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nordjylland Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nordjylland

Michael er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Nordjylland

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Brikk i Nordsjælland

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler i Nordjylland er du sikret professionel, og faglig rådgivning i alle dele af din salgs- eller købsproces. Vores lokale mæglere har mange års erfaring med bolighandel i Nordjylland, og har altid en finger på pulsen af det nordjyske boligmarked. På denne måde er du garanteret kvalificeret vejledning.

Hvis du dermed overvejer at købe eller sælge en bolig i Nordjylland, kan du med fordel kontakte din lokale Brikk ekspert for en gratis konsultation. Konsultationen er selvfølgelig uforpligtende og fungerer udelukkende som en måde, hvorpå du kan diskutere din nuværende boligsituation med en professionel.

Vores mæglere har mere end 15+ års erfaring, og er blandt nogle af de dygtigste i branchen. Når du vælger Brikk som ejendomsmægler får du dermed en sparringspartner, der guider dig gennem alle dele af processen, fra start til slut. Vi træffer ingen beslutninger uden at rådføre dig først, og du kan derfor forvente fuld gennemsigtighed, A-Z service, og en fast lav pris, uanset hvor du er i landet.

Klik på din ønskede kommune nedenfor, og læs endnu mere om din lokale Brikk ekspert i Nordjylland.

Brønderslev

Dronninglund

Thisted

Støvring

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.