fbpx

Brikks lokale Ejendomsmægler i Aars – Sanne Saabye

Sanne har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2003, og har tidligere været medindehaver af en traditionel ejendomsmæglerforretning med salg af alle typer boliger i Nordjylland. Sanne brænder for faget og branchen. Hun har siddet 10 år i Dansk Ejendomsmæglers (DE) nordjyske bestyrelse, og var med til at skabe det nye etiske normsæt (gældende for alle medlemmer af DE fra 2020), der sætter endnu højere krav til ejendomsmæglernes ageren overfor husejeren og -køberen.

For mig er det at være ejendomsmægler en livsstil. Jeg er engageret, åben og ærlig, og arbejder helhjertet for, at du får den aller bedste service. Hos mig bliver aftaler fulgt til dørs, også efter kl. 17.00

 

Sælg din bolig i Aars med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Aars, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem bor i Aars?

Aars er en stationsby i Vesthimmerlands Kommune. Byen har ca. 8.320 indbyggere og gennemsnitsalderen er 43 år. Der bor omkring 27% børnefamilier, 31% par og 42% singler i Aars. Den aldersgruppe som udgør den største del af Aars befolkning, er borgerne i alderen 65+ år, tæt efterfulgt af borgerne der er 30-49 år. De lokale i Aars vurderer byen til at have et godt naboskab og et rigt foreningsliv.
Der er 299 virksomheder lokaliseret i Aars, de er primært fordelt over følgende brancher: Handel, sundhed, industri, bygge & anlæg og rejser, rengøring og kontorservice.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aars?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Aars en liggetid på 162 dage i 2019. Dette er steget sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 136 dage i Aars.

Hvilke attraktioner finder du i Aars?

Aars er en by med mange aktiviteter, for hele familien. Du finder blandt andet Aars bowlingcenter, Aars Teater bio og Aars Golfklub. Desuden er der museer som Dansk Nutidsmuseum og Vesthimmerlands museum. 

Prisudvikling på boliger i Aars

Prisudviklingen på boliger i Aars har været meget svingende de seneste år. I de seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2019, forekom en prisstigning på hele 32,2%, hvilket er den største stigning der har været de seneste 10 år. Dog har der været andre markante stigninger, som eksempelvis i fjerde kvartal af 2015, hvor priserne steg med 19% og med 10,2% i fjerde kvartal af 2018. Set bort fra disse stigninger, har der også været kvartaler med bemærkelsesværdige fald. I første kvartal af 2019 faldt priserne med 14% og med 12% i første kvartal af 2018. Alle de årlige ændringer imellem første kvartal af 2018 til og med første kvartal af 2019 har været negative. Siden 1992, er priserne dog steget med hele 203,6%.
I forhold til udviklingen af ejerlejligheder i Aars, er det på baggrund af manglende data vanskeligt at redegøre for en tendens.  

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Få besøg af din lokale Aars ejendomsmægler

Start med en vurdering som er helt gratis og uforpligtende

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!