fbpx

Brikks lokale Ejendomsmægler i Brønderslev – Sanne Saabye

Sanne har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2003, og har tidligere været medindehaver af en traditionel ejendomsmæglerforretning med salg af alle typer boliger i Nordjylland. Sanne brænder for faget og branchen. Hun har siddet 10 år i Dansk Ejendomsmæglers (DE) nordjyske bestyrelse, og var med til at skabe det nye etiske normsæt (gældende for alle medlemmer af DE fra 2020), der sætter endnu højere krav til ejendomsmæglernes ageren overfor husejeren og -køberen.

For mig er det at være ejendomsmægler en livsstil. Jeg er engageret, åben og ærlig, og arbejder helhjertet for, at du får den aller bedste service. Hos mig bliver aftaler fulgt til dørs, også efter kl. 17.00

 

Sælg din bolig i Brønderslev med Brikk og Sanne fra 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Brønderslev, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service fra din lokale Brønderslev ejendomsmægler.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem bor i Brønderslev?

I Brønderslev bor der ca. 12.581 borgere, det er den største by i Brønderslev Kommune og hører under Region Nordjylland. Gennemsnitsalderen i Brønderslev er 43 år, dog udgør borgerne i aldersgruppen 65+ år den største del af Brønderslevs befolkning. De kendetegn de lokale forbinder med byen, er at der er godt naboskab, skøn natur, gode indkøbsmuligheder og at det er et godt sted for børnefamilier. Der bor omkring 26% børnefamilier i Brønderslev. Man støder typisk på “Familien Danmark” som er glad for det traditionelle og nære, der er også mange som er hjemmevante, hvilket vil sige at livet i høj grad leves derhjemme for dem og ofte uden børn. I Brønderslev er der mange der deltager i foreningslivet, hele 79% deltager aktivt i foreningslivet hvilket er 5% mere end landsgennemsnittet. Borgerne i Brønderslev holder særligt af at bruge tid på havearbejde, læse aviser og dyrke motion/sport.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Brøndeslev?

Ifølge opdateret tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Brønderslev 206 dage i år 2019, hvilket er betydeligt højere end det foregående år hvor den i gennemsnit var 143 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Brønderslev?

Ifølge Boligsidens statistik bliver der i gennemsnittet givet afslag på 4,11% på villaer og rækkehuse, hvilket er over landsgennemsnittet på 3,29%.

Prisudvikling på boliger i Brønderslev

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Brønderslev har været svingende de seneste mange år. Der har været både store prisstigninger og prisfald de sidste 8 år. De største stigninger forekom i fjerde kvartal af 2013 og tredje kvartal af 2014, hvor priserne var steget med henholdsvis 18,7% og 26,5%. De største fald i huspriserne på villaer og rækkehuse i Brønderslev forekom i fjerde kvartal af år 2014 og andet kvartal af 2017, hvor priserne var faldet med henholdsvis 15,9% og 13,3%. Siden 1992, er huspriserne steget med 156,9%.


Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Brønderslev, er det på baggrund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Få besøg af din lokale Brønderslev ejendomsmægler

Start med en vurdering som er helt gratis og uforpligtende.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!