fbpx

Brikks lokale Ejendomsmægler i Arden – Sanne Saabye

Sanne har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2003, og har tidligere været medindehaver af en traditionel ejendomsmæglerforretning med salg af alle typer boliger i Nordjylland. Sanne brænder for faget og branchen. Hun har siddet 10 år i Dansk Ejendomsmæglers (DE) nordjyske bestyrelse, og var med til at skabe det nye etiske normsæt (gældende for alle medlemmer af DE fra 2020), der sætter endnu højere krav til ejendomsmæglernes ageren overfor husejeren og -køberen.

For mig er det at være ejendomsmægler en livsstil. Jeg er engageret, åben og ærlig, og arbejder helhjertet for, at du får den aller bedste service. Hos mig bliver aftaler fulgt til dørs, også efter kl. 17.00

 

Sælg din bolig i Arden med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Arden, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem bor i Arden?

Arden er en stationsby i Himmerland, beboet af 2.500 indbyggere. Byen hører til Region Nordjylland og ligger i Mariagerfjord Kommune. Ardens borgere, virksomheder og interesseforeninger har siden år 2015 været med til at udvikle et vision for for Arden Vest der skal give kommende borgere en fornemmelse af at bo i attraktive boliger tæt på byen med Rold Skov i baghaven. Der vil blive oprettet en række transport- og skolestier

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Arden?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Arden en liggetid på 643 dage i år 2019, hvilket er svarer til lidt over 4 gange så meget som i år 2018, hvor liggetiden var 140 dage.

 

 

 

Hvilke attraktioner finder du i Arden?

Arden byder på en række af aktiviteter og seværdigheder. Man kan eksempelvis opleve Arden Kirke, Rold Kirke og Cirkusmuseet som er Danmarks eneste bevarede cirkusbygning træ og give et indblik på cirkus som en arbejdsplads de seneste 200 år. Der er ligeledes også mulighed for at opleve Thingbæk Kalkminer beboet af en masse flagermus og meget mere.

 

Prisudvikling på boliger i Arden

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Arden har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2019, faldt priserne med 16,4%, dog har der været en positiv årlig prisstigning på 8%. De største prisstigninger forekom i første kvartal af 2015 og andet kvartal af år 2014, hvor priserne steg med henholdsvis 41,6% og 36,6%. De største prisfald forekom i fjerde kvartal af år 2014, hvor boligpriserne faldt med 48,8% og og tredje kvartal af 2018, hvor der var et fald på 29,6%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Arden er det på grund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig med din lokale Brikk Arden Ejendomsmægler

Start med en vurdering som er helt gratis og uforpligtende

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!