fbpx

 

Sælg din bolig i Thisted med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Thisted, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Thisted kommune

I Thisted kommune bor der ca. 43.751 borgere og kommunen er en af de førende i landet inden for klimaområdet. Eksempelvis kommer over 100% af alt el fra vedvarende energi og mere end 80% af varmen produceres ved biomasse, biogas og affald. Thisted kommune har omkring 1.700 virksomheder, med mange ansatte indenfor fødevarefremstilling, plastindustri og metalindustri.
Er man glad for kulturelle aktiviteter, kan Thisted være et glimrende sted at bosætte sig. I Thisted finder du blandt andet events som festivaler og musikteateret, med teaterforestillinger, rytmiske og klassiske koncerter. Du finder ligeledes mange sportsaktiviteter i byen. Der er desuden gode indkøbsmuligheder i byen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Thisted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Thisted på 190 dage i år 2019. Den relativt høje liggetid, er dog faldet sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 232 dage. 

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Thisted?

Ifølge Boligsidens statistik, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 4,38% på villaer og rækkehuse i Thisted. Dette er højere end landsgennemsnittet på 3,30% og desuden også et højere afslag end i nabokommunen Aalborg, hvor der bliver givet et afslag på 3,54%.

Prisudvikling på boliger i Thisted

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Thisted har været svingende de seneste mange år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald de seneste 8 år. De største stigninger forekom i fjerde kvartal af 2017 og første kvartal af 2019, hvor priserne steg med henholdsvis 22,6% og 12,6%. De årlige ændringer har desuden været stigende de seneste syv kvartaler på nær fjerde kvartal af 2018, hvor den årlige ændring var et fald på 17,3%. De største fald forekom i første kvartal af 2018 og tilbage i andet kvartal af 2014, hvor priserne henholdsvis faldt med 15,6% og 18,4%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse steget med 192,8% i Thisted.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Thisted, er det på baggrund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens. Dog har der i det seneste registrerede år, andet kvartal af 2018, været en prisstigning på 35,1%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Thisted

Start med en vurdering fra Brikks Thisted-mægler nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!