fbpx

 

Sælg din bolig i Dronninglund med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Dronninglund, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Dronninglund?

Dronninglund er en by i Region Nordjylland beboet af 3.427 indbyggere. Byen er den del af Brønderslev kommune og byder på børnepasning i form af børnehaver og vuggestuer. I Dronninglund finder man ligeledes en række af uddannelse- og jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Dronninglund?

Ifølge data fra Finans Danmark var den gennemsnitlige  liggetid på villaer og parcelhuse i Dronninglund 123 dage i 2019, hvilket højere end det foregående år, 2018, hvor liggetiden var 134 dage.

 

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Dronninglund?

Dronninglund er en by der byder på en række af aktiviteter og seværdigheder. I byen kan man eksempelvis besøge Voergaard Slot, Dronninglund Kirke, Dronninglund Storskov, Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård, Try Museum, Dronninglund Kunstcenter, Dronninglund Golfklub og meget mere.

 

Prisudvikling på boliger i Dronninglund

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Dronninglund har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, steg boligpriserne med 17,5% med en årlig prisstigning på 16%. De største prisfald forekom i andet kvartal af år 2017 og tredje kvartal af år 2013, hvor priserne faldt med henholdsvis 26,4% og 25,3%. De største prisstigninger forekom i tredje kvartal af år 2014, hvor boligpriserne steg med hele 39,6% og i første kvartal af år 2017, hvor priserne steg med 29,4%. Set i forhold til årlige prisstigninger, oplyser data på Boliga at boligpriserne i Dronninglund steg med 10,3% fra år 2016 til 2017 hvorefter de faldt med 19,2% fra 2017 til 2018. Fra år 2018 til 2019 steg boligpriserne igen med 2,5%.    

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Dronninglund er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Boliga.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig Dronninglund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!