fbpx

 

Sælg din bolig i Sæby med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Sæby, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem bor i Sæby?

Sæby i Frederikshavn Kommune har ca 8.855 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Sæby er 48 år og den aldersgruppe der udgør den største del af Sæby’s befolkning er borgerne der er 65+ år. Mange af de ældre borgere i Sæby, bruger tid på at passe børnebørnene. Der er også mange der holder af det hjemlige miljø i Sæby, herunder eksempelvis at passe haven og huset. Der bor omkring 24% børnefamilier i området og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Der er 236 virksomheder i Sæby som primært fordeler sig over følgende brancher: handel, sundhed, hotel & restauration, ejendomshandel & udlejning og industri. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Sæby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Sæby en liggetid på 190 dage i 2019. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 230 dage. Det er dog en markant højere liggetid end der er i det nærliggende område, Vodskov, hvor liggetiden er på 82 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Sæby?

I Sæby finder du Escape Danmark, som tilbyder sjove og udfordrende oplevelser for alle aldersgrupper. Det er eventyr-spil som foregår i virkeligheden. I Sæby finder du også Sæby Golfklub, Sæby Svømmebad, Sæby museum samt andre attraktioner og seværdigheder.

 

Prisudvikling på boliger i Sæby

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Sæby har været svingende de seneste år, dog med flere prisstigninger end prisfald. De eneste to kvartaler med fald siden år 2017, er tredje og fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 5,9% og 11,2%. På trods af stigninger i de seneste to kvartaler, andet og første kvartal af 2019, hvor priserne steg med 9,3% og 6,2%. Der har dog været større fald hvis man taget et historisk overblik. Tilbage i 2014, forekom der et fald på hele 17,4% og på 12,4% i første kvartal af 2017.
De største stigninger der har været forekom i tredje kvartal af 2017 og tredje kvartal af 2016 hvor priserne steg med henholdsvis 13,3% og 12,5%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Sæby steget med 155,4%. Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, er det på baggrund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Sæby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!