fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Østjylland Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Østjylland

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Østjylland

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Ejendomsmægler Østjylland

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler i Østjylland, er du garanteret professionel og kompetent rådgivning i alle dele af dit boligkøb- eller salg. Vores rutinerede mæglere har over 15 års erfaring, og har altid en finger på pulsen af det østjyske boligmarked. På denne måde får du den bedste, og mest kvalificerede rådgivning, uanset om du skal købe en lejlighed i Århus, eller sælge en murermestervilla i Vejle. Intet projekt er for stort til os.

Hvis du overvejer at købe eller sælge en bolig i Østjylland, kan du derfor med fordel kontakte din lokale Brikk ekspert for en uforpligtende konsultation. Konsultationen er selvfølgelig gratis, og fungerer udelukkende som en måde hvorpå du kan diskutere din boligsituation med en faglært mægler. Når du herefter vælger Brikk som din ejendomsmægler, er du garanteret professionel vejledning i alle dele af din bolighandel, fra start til slut. Vi står for alt lige fra vurdering og markedsføring, til fremvisninger og forhandling. Derudover opdaterer vi dig løbende, så du altid oplever gennemsigtighed og tryghed i din bolighandel. Vi tilbyder A-Z service, fuld gennemsigtighed og en fast lav pris, uanset hvor du bor i Østjylland.


Klik på din ønskede by nedenfor, og læs endnu mere om din lokale Brikk mægler.

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.