fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Østjylland Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Østjylland

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Østjylland

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Ejendomsmægler Østjylland

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler i Østjylland, er du garanteret professionel og kompetent rådgivning i alle dele af dit boligkøb- eller salg. Vores rutinerede mæglere har over 15 års erfaring, og har altid en finger på pulsen af det østjyske boligmarked. På denne måde får du den bedste, og mest kvalificerede rådgivning. 

Hvis du overvejer at købe eller sælge en bolig i Østjylland, kan du derfor med fordel kontakte din lokale Brikk ekspert for en uforpligtende konsultation. Konsultationen er selvfølgelig gratis, og fungerer udelukkende som en måde hvorpå du kan diskutere din boligsituation med en faglært mægler. Når du herefter vælger Brikk som din ejendomsmægler, er du garanteret professionel vejledning i alle dele af din bolighandel, fra start til slut. Vi står for alt fra vurdering og markedsføring, til fremvisninger og forhandling. Derudover opdaterer vi dig løbende, så du altid oplever gennemsigtighed og tryghed i din bolighandel. Vi tilbyder A-Z service, fuld gennemsigtighed og en fast lav pris, uanset hvor du bor i Østjylland.

Klik på din ønskede by nedenfor, og læs endnu mere om din lokale Brikk mægler.

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.