fbpx

 

Sælg din bolig i Galten med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Galten, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk specialist i Galten – Dennis Grosen

Dennis har mange års erfaring fra ejendomsbranchen fra både Danmark og udlandet. Dennis er kendt for at være proaktiv og følger alle potentielle kunder til dørs og vægter tilgængelighed højt. Sælger og køber har altid en god oplevelse efter en bolighandel via Dennis.

Hvem bor i Galten?

Galten er en by i Østjylland og hører under Skanderborg Kommune. Byen har ca. 8.647 indbyggere og gennemsnitsalderen i Galten er 41 år. Der bor hele 35% børnefamilier i Galten og de lokale vurderer Galten til at være et godt sted for børnefamilier. Desuden er der masser af sportsaktiviteter og et rigt foreningsliv i Galten.
I Galten er der mange aktive børnefamilier hvor børnenes aktiviteter sætter præg på familiens hverdag, derudover er der mange af de mangfoldige hvilket dækker over en bred gruppe af borgere, både i forhold til deres interesser, politiske ståsted og aldre. Der er 126 virksomheder i Galten som generelt set er fordelt over fem brancher: Handel, sundhed, rådgivning og viden, bygge og anlæg samt diverse serviceydelser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Galten?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Galten en liggetid på 107 dage i 2019. Dette er faldet fra det foregående år, hvor liggetiden var på 142 dage. Det er dog en noget højere liggetid en der er i det nærliggende område, Harlev J, hvor liggetiden er på 50 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Galten?

Projektgruppen Galten Skovby arbejder på at få lavet en labyrint mellem Stimotorvejen og østergårdsvej. Stedet egner sig til at gå ture, eller sidde og nyde solen og se børnene lege. I Galten finder du også kirker som Galten Kirke og Stivholme kirke.

 

Prisudvikling på boliger i Galten

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Galten har været svingende de seneste år. I det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2019, steg priserne med 6,8% og den årlige ændring var ligeledes positiv, på 9,8%. De største stigninger der har været de seneste år forekom i tredje kvartal af 2018 og første kvartal af 2016 hvor priserne steg med henholdsvis 8,3% og 15,7%. Der har dog også været prisfald i mange kvartaler, de mest nylige fald var i fjerde kvartal af 2018 og andet kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 5,6% og 5,7%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Galten steget med 243,9%. På baggrund af manglende data på Boliga, er det vanskeligt at redegøre for en tendens af ejerlejlighederne i Galten.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Galten

Start med en vurdering fra Brikks Galten-specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!