fbpx

 

Sælg din bolig i Aarhus med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Aarhus / Århus, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Aarhus?

Aarhus er Danmarks tredje største by og kan generelt set deles op i 10 forskellige områder, nemlig Indre by, Aarhus V, Aarhus Ø, Aarhus N, Viby, Trøjborg, Åby, Åbyhøj, Hasle, og Christiansbjerg. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Aarhus Borgerservice) fra andre danske storbyer, hvor især tilflytning fra København har udviklet sig positivt. Ifølge Aarhus kommune har Aarhus inden for det seneste år fået cirka 18.000 voksne indflyttere. Stort set alle er mellem 18-30 år, hvor kun 300 er ældre end 30 år. Dog er den procentuel tilflytning af personer i job mellem 25 og 64 år over de sidste 25 år i Aarhus på- 3,6%. Ifølge en prognose af TV2 Østjylland er der flyttet 63.565 personer til Aarhus de seneste 10 år, hvor størstedelen er unge mennesker, som flytter til Aarhus hovedsageligt på baggrund af de kulturelle muligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aarhus?

Ifølge Finans Danmark, havde boliger i Aarhus i første kvartal af 2019 en liggetid på 113 dage, hvilket er tæt op af liggetiden København som er på 108 dage.

Aarhus kommune har dog en væsentlig mindre liggetid end nabokommunerne som eksempelvis skanderborg med en liggetid på 145 dage og Silkeborg på 150 liggedage.

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Aarhus?

Ifølge tal fra Boligsiden gives der 2,69% afslag på villaer og rækkehuse i Aarhus. De 2.69% er mindre end landsgennemsnittet som ligger på 3.30%. Det er ligeledes mindre end andre af de større nabokommuner i Østjylland, blandt andet er afslaget på villaer og rækkehuse i Silkeborg og Skanderborg på 3,26%. Trods højere procentmæssigt afslag er afslaget i prisen størst i Aarhus, da priserne også er højere.

 

Prisudvikling på boliger i Aarhus

Det er værd at bemærke at priserne på villaer og rækkehuse har været meget svingende i Aarhus år efter år. Der er dog nogle kvartaler der skiller sig ud. I andet kvartal af 2018 var der en prisstigning på hele 6,6%, svarende til en stigning på 316,7% siden år 1992, dette er den højeste stigning i Aarhus siden andet kvartal af 2010. Dog var der et fald i det efterkommende år efter på 3%. I første af kvartal af 2019, som er det seneste registrerede år, har der været en positiv stigning på 2.2%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aarhus ses en lignende tendens, dog med lavere udsving i priserne. Det største fald forekom i tredje kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 5,2% og den største stigning var tilbage i andet kvartal af 2014 med en stigning på 7,2%. Siden år 1992, er priserne på ejerlejligheder i Aarhus steget med 330,7%. 

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Aarhus

Start med en vurdering fra Brikks Aarhus-specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!