fbpx

 

Sælg din bolig i Beder med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Beder, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem bor i Beder?

Beder er en by i Østjylland beboet af 4.372 indbyggere. Byen ligger i den sydlige del af Aarhus Kommune og er en del af Region Midtjylland. I 2012 voksede Malling sammen med beder og er nu kendt som Beder-Malling. Byen byder på en række uddannelse- og jobmuligheder og er rig på kunst og kultur.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Beder?

Ifølge data fra Finans Danmark var den gennemsnitlige  liggetid på villaer og parcelhuse i Beder 58 dage i 2019, hvilket er betydeligt lavere end det foregående år, 2018, hvor liggetiden var 138 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Beder?

Beder byder på en række aktiviteter og seværdigheder for hele familien. I byen kan man eksempelvis besøge Beder Kirker, Marselisborg Slot, Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg, Musikhusparken, Musikhuset Aarhus, Salling Rooftop og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Beder

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Beder har været svingende de seneste år. Der har været flere prisstigninger end prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, faldt boligpriserne med 0,2% med en årlig prisstigning på 12,3%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af år 2018 og andet kvartal af år 2017, hvor priserne faldt med henholdsvis 18,8% og 9,8%. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af år 2015, hvor boligpriserne steg med 20% og i andet kvartal af år 2018, hvor priserne steg med 16%. Set i forhold til årlige prisstigninger, oplyser data på Boliga at priserne i Beder faldt med 12,5% fra år 2016 til 2017. Fra år 2017 til 2018 faldt faldt priserne med 6,3% og fra år 2018 til 2019 faldt boligpriserne yderligere med 1,6%.    

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Beder der på grund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Beder

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!