fbpx

 

Sælg din bolig i Randers med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Randers, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Randers?

Randers er Danmarks sjette største by og kan generelt set deles op i otte forskellige områder, nemlig Dronningborg, Helsted, Kristrup, Neder Hornbæk, Over Hornbæk, Paderup, Romalt og Vorup.  Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Randers Borgerservice) fra Favrskov, Norddjurs, Syddjurs og Aarhus Kommune. I 2016 steg det samlede antal indbyggere i Randers Kommune med 611 personer (netto). Derudover er der en nettotilflytning på 430 personer fra udlandet, der primært består af flygtninge og familiesammenførte. Den typiske tilflytter til Randers er familier med småbørn eller unge i alderen 17-24 år. Stigningen i antal småbørn skyldes også i høj grad byggeriet af nye boliger.  Ifølge Randers Kommune er antallet af unge i alderen 17-24 år steget med 30 % fra 2007 til 2017. En prognose lavet af Randers kommune spår, at befolkningstallet er stigende med i gennemsnit 754 indbyggere om året i 2018-2030

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Randers?

Ifølge tal Finans Danmark er liggetiden på villaer og rækkehuse i Randers på 191 dage. Dette er en lille stigning fra det foregående år hvor liggetiden var på 189 dage. Liggetiden i Randers er højere end nabokommunen Århus hvor liggetiden på villaer og rækkehuse er på 102 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Randers?

Ifølge Boligsidens statistik bliver der normalt givet et afslag på 4,62% på villaer og rækkehuse i Randers. Det vil sige, at Randers ligger over landsgennemsnittet på 3,30% og desuden også et højere afslag end der bliver givet i nabokommunen Århus, hvor afslaget er på 2,69%.

 

Prisudvikling på boliger i Randers

Priserne på villaer og rækkehuse i Randers har været svingende gennem de seneste syv år. Trods mange mindre udsving i priserne, har der været nogle iøjnefaldende stigninger samt fald. I fjerde kvartal af 2015 er priserne faldet med 6,9% og i første kvartal af 2019 med 5,6%. I første kvartal af 2019 har der ligeledes været et større prisfald på 7%. Nogle af de største stigninger der har været forekom i andet kvartal af 2017 hvor priserne steg med 10,4% og i første kvartal af 2015 med 12,6%. Siden år 1992 er priserne steget med 183,3% på villaer og rækkehuse i Randers.

Set i forhold til ejerlejlighederne i Randers har det ligeledes været svingende med prisstigninger og prisfald. De seneste to kvartaler, fjerde kvartal af 2018 og første kvartal af 2019, har der været fald på henholdsvis 0,6% og 2,3%. Den største stigning der har været de seneste syv forekom i tredje kvartal af 2014 hvor priserne steg med 6,3%. Siden år 1992 er priserne på ejerlejligheder i Randers steget med 154,5%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Randers

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!