fbpx

 

Sælg din bolig i Malling med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Malling, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Din lokale Brikk specialist i Malling – Dennis Grosen

Dennis har mange års erfaring fra ejendomsbranchen fra både Danmark og udlandet. Dennis er kendt for at være proaktiv og følger alle potentielle kunder til dørs og vægter tilgængelighed højt. Sælger og køber har altid en god oplevelse efter en bolighandel via Dennis.

Hvem bor i Malling?

Malling er en by i Århus Kommune med ca. 8.597 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Malling er 40 år og der bor mange børnefamilier i byen, hele 36%. Man finder mange aktive børnefamilier i byen og de lokale i Malling vurderer byen til at være et godt sted for børnefamilier og en fredelig og rolig by. Der er mange sportsaktiviteter i Malling og så er der skøn natur. Der bor mange soloryttere, hvilket er den gruppe der typisk bor alene og får besøg af børnene en gang imellem. Der bor også mange hvis største interesse er huset og haven og nogle af dem nyder naturen ved at tage på fisketure eller rideture.
Der er 108 virksomheder i Malling som primært fordeler sig på følgende brancher: Handel, rådgivning & viden, bygge & anlæg, ejendomshandel & udlejning og sundhed.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Malling?

Ifølge tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Malling 103 dage i 2018, hvilket er højere end det foregående år, hvor liggetiden var 73 dage.

Lidt om Malling

Malling er en by i Østjylland i den sydligste udkant af Aarhus Kommune som en del af Region Midtjylland. Malling byder på seværdigheder som Tulstrup Kirke, Malling Kirke, Ask Stenen og aktiviteter som paintball og teambuilding. 

Prisudvikling på boliger i Malling

Nye tal fra Boliga viser at prisudviklingen i Malling har været svingende. Over de sidste 8 år har der været store prisfald og mindre prisstigninger. De største prisfald forekom i andet kvartal af 2013, tredje kvartal af 2014 og første kvartal af 2019, hvor der i alle tre kvartaler var et fald på 100% i huspriserne. De største prisstigninger forekom i første kvartal af 2016 og andet kvartal af 2017, hvor stigningerne var henholdsvis 9,1% og 9,2%. 

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Malling

Start med en vurdering fra Brikks Malling-specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!