fbpx

 

Sælg din bolig i Ebeltoft med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Ebeltoft, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ebeltoft?

Ebeltoft er en by på Djursland i Østjylland. Byen blev grundlagt i år 1200 og tilhører i dag Syddjurs Kommune. Hvert år i uge 42 afholdes Ebelfestivalen, hvor deltagerne får både oplevelser og viden om æbler og om Ebeltofts historie og kultur. Byen byder på gode uddannelses- og jobmuligheder samt gode børnehaver og vuggestuer.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ebeltoft?

Ifølge data fra Finans Danmark er den gennemsnitlige liggetid for boliger i Ebeltoft i 2019 er 233 dage. Dette er en forlænget liggetid sammenlignet med det foregående år, 2018, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 208 dage.

 

 

Attraktioner i Ebeltoft

Ebeltoft er en by der byder på en række aktiviteter og seværdigheder. I byen kan du for eksempel se Glasmuseet Ebeltoft, Det gamle rådhus, Farvergården hvor man kan komme tæt på gamle bygninger og fascinerede udstillinger, Kunsthåndværket, Fregatten Jylland hvor man kan få et indsigt i livet på skibet tilbage i 1857, Ebeltoft Kirke og meget mere.

 

Prisudvikling på boliger i Ebeltoft

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Ebeltoft har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, faldt boligpriserne med 0,8% med et årligt prisfald på 6,6%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af år 2014 og fjerde kvartal af år 2018, hvor priserne faldt med henholdsvis 22,2% og 16,9%. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af år 2014, hvor boligpriserne steg med 23,4% og i fjerde kvartal af år 2016, hvor priserne steg med 22,4%. Set i forhold til årlige prisstigninger, oplyser data på Boliga at boligpriserne i Ebeltoft steg med 13,3% fra år 2016 til 2017. Den årlige prisudvikling fra 2017 til 2019 er ukendt på grund af uoplyst data. Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Ebeltoft er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Boliga.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Ebeltoft

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!