fbpx

Vil du bo på Månen, i et H.C Andersen eventyr eller i det danske Rom?

Har du nogensinde tænkt over hvordan det ville være at bo på Månen, i et H.C Andersen eventyr eller at mingle med gladiatorer i Rom eller poeter i Paris? Faktisk så er det meget lettere end du tror at prøve, for alle 3 ting kan du gøre indenfor Danmarks grænser.

Er du ude efter et hurtigt smil på læben eller vil du blot se om dit sjove vejnavn er på listen, så læs med nedenfor hvor vi har fundet de sjoveste og mest bemærkelsesværdige vej- by og område navne i Danmark.

Eventyr lystige beboere i Holstebro 

Selvom Odense er H.C Andersens fødeby er det i Holstebro du finder nogle af de mest eventyrlige adresser. Her finder du for eksempel vejen Tommelise, som er opkaldt efter H.C Andersens blomsterpige.

Vejen Tommelise er omringet af vejnavne inspireret af andre eventyrlige fortællinger, såsom vejene Snedronningen, Skorstensfejeren og Store Claus.

På den anden side af Eventyrstien ligger vejene Lille Claus, Fyrtøjet, Tinsoldaten og Nattergalen, så er du en stor tilhænger af eventyrlige fortællinger og af H.C Andersen, er dette området for dig.

Rejs verden og galaxen rundt inde for landets grænser

Er du ikke til eventyrlige fortællinger og ønsker du i stedet at rejse og besøge magiske Paris, kan dette også gøres inden for de danske landegrænser. Paris, som er en mindre landsby i Danmark, finder du, hvis du kører igennem Lemvig og Struer.

Vil du hellere til Italiens hovedstad, kan du rejse til Rom, som er et sogn syd for Lemvig. I det danske Rom finder du dog næppe hverken noget romerrige eller gladiatorer. Her er du i stedet garanteret et roligere liv med langt lavere indbyggertal og en koldere gennemsnitstemperatur året rundt.

Endnu koldere temperaturer end i danske Rom finder du med sikkerhed i Sibirien. Her har den danske udgave dog nok noget varmere vintre. Danske Sibirien kan opleves når du kører forbi Nyborg og Kerteminde. Er Rom, Sibirien eller Paris ikke spændende nok, kan du også se hele verden eller endda komme ud i galaxen. I så fald skal du besøge vejen Jorden Rundt i Grindsted eller Månen i Bjerringbro.

Særpræget danske vejnavne og områder

Søger du nogle mere særpræget danske vejnavne kan du i Ribe finde Katastrofevej og tæt på Holbæk ligger Pølsekrogen.

På Langeland finder du vejnavnene Øllebølle i Øster Ulslev og Tullebølle i Tranekær. Men foretrækker du at bo i en by, hvor der altid sker noget kan du bosætte sig på vejen Overdrevet i Munkebo. Vil du hellere bo på et særpræget vejnavn på Bornholm kan du i Rønne bo på Sorthatvej eller Hellig Kilde i Svaneke.

Til slut, hvis du er dyreelsker, er der også adskillige muligheder for dig. I det nordlige Sjælland finder du Hundested. Er du ikke til hunde finder du flere dyr-inspireret vejnavne såsom Egernvej på Frederiksberg, Uglemosen i Virum, Grævlingevej i Ebeltoft og Kattestræde i Kerteminde.

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!