fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hundested Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hundested

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Hundested

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Hundested?

Hundested er en havneby i Nordsjælland med 8.543 indbyggere. Byen ligger i Halsnæs Kommune og hører under Region Hovedstaden. Gennemsnitsalderen i Hundested er 46 år og den befolkningsgruppe der udgør den største del af Hundested, er borgerne på 65+ år. Der bor omkring 25% børnefamilier i Hundested og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Der er gode indkøbsmuligheder i byen og skøn natur. Mange af Hundesteds borgere holder af det hjemlige, hvilket vil sige de bruger meget tid i huset og haven.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hundested?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Hundested på 81 dage, hvilket er en lille stigning sammenlignet med foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 80 dage. 

Lidt om Hundested

Hundested var oprindeligt et stort stenrev der strakte sig fra Spodsbjerg og ud i havet. Her ynglede mange sælhunde, hvilket er årsagen bag bynavnet. Hundested byder på attraktioner som Hundested Havn, Sandskulpturer i Hundested, og Lynæs Kirke.

Prisudvikling på boliger i Hundested

Prisudviklingen for parcel- og rækkehuse i Hundested, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set et prisfald på 8,6%, samt et årlig prisfald på 1,4% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hundested, er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Hundested

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu