fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hundested Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hundested

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere
Victoria Skinner
Victoria Skinner
Read More
Lisbeth er en fantastisk ejendomsmægler. Hun solgte mit sommerhus på 44 dage og kun med to køber. Lisbeth lytter til en når man skal sælge. Hun er aktiv og god til at finde de rette købere. Kan kun anbefale hende. Lisbeth har gjort et fantastisk salgsarbejde.
Mette Esbensen
Mette Esbensen
Read More
Jeg har været yderst tilfreds med ejendomsmægleren Lisbeth fra Brikk i forbindelse med salg af min ejerlejlighed. Jeg kan varmt anbefale Brikk - yderst professionelle og endda til en formidabel pris 🙂
Lisa Pedersen
Lisa Pedersen
Read More
Vi kan kun give Brikk/ Lisbeth Victorin vores varmeste anbefalinger. Lisbeth er en utrolig kompetent mægler - vi følte os i trygge hænder - hun er erfaren, imødekommende, omhyggelig og velforberedt, og også kæmpe ros til de andre på Brikk teamet, især Louise Stæhr som sagskoordinator - alt forløb professionelt - så 5 flotte stjerner herfra.
Previous
Next

Sælg din bolig i Hundested

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Hundested?

Hundested er en havneby i Nordsjælland med 8.543 indbyggere. Byen ligger i Halsnæs Kommune og hører under Region Hovedstaden. Gennemsnitsalderen i Hundested er 46 år og den befolkningsgruppe der udgør den største del af Hundested, er borgerne på 65+ år. Der bor omkring 25% børnefamilier i Hundested og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Der er gode indkøbsmuligheder i byen og skøn natur. Mange af Hundesteds borgere holder af det hjemlige, hvilket vil sige de bruger meget tid i huset og haven.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hundested?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Hundested på 81 dage, hvilket er en lille stigning sammenlignet med foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 80 dage. 

Seværdigheder i Hundested

Hundested har et bredt udvalg af oplevelser for folk i alle aldre. En af de mest populære seværdigheder blandt de besøgende er sandskulpturfestivalen. I de første åbningsdage kan man følge med i opbygningen af årets sandskulpturfestival, og få et indblik i den kunstneriske proces bag skabningen af sandskulpturer. På festivalpladsen kan børn og barnlige sjæle udfolde kreativiteten med forskellige aktiviteter, og mens børnene leger, kan forældrene nyde nogle forfriskninger på den lokale cafe. Hvert år er der et nyt tema, så der er hele tiden noget nyt at se. På Hundested havn finder man en utrolig særlig attraktion, som kendes som ”Klap en fisk”. Den 75 kvadratmeter flydende platform er udstyret med to lavvandede rørebassiner, som hver morgen i højsæsonen fyldes med fisk. Derudover er det også muligt at fiske efter krabber.

Bevæger man sig lidt længere hen ad havnen finder man Backhaus Brown. Inde i smedjen bliver man mødt af arbejdsstationer, glasovn og afspændingsovn, og her kan man til en hver tid se Nanna og Andrew arbejde med deres kunst. Desuden har de også et galleri, hvor man kan se alt deres færdiglavet glaskunst, såsom runesten og glasskibe. Lidt nord for Hundested havn ligger det ikoniske hus, hvor Knud Rasmussen arbejdede mellem sine mange ekspeditioner i Grønland. Huset er byens største attraktion, og i dag fungerer det som museum samt mindestue for den berømte polarforsker. Generelt set er Hundested et smukt og naturrigt sted, med særligt fokus på havneområdet.

Hundesteds historie

I midten af 1800-tallet var Hundested et lille fiskerleje i Torup Sogn. I perioden frem til 1920 udviklede fiskerlejet sig, og i 1921 var indbyggertallet på 1080. Hundested havn blev ombygget og udvidet, hvilket resulterede i at der kom skole, konservesfabrik samt en maskinfabrik. Og i 1916 blev frederiksværkbanen ført til Hundested, og året efter kom der en færgeforbindelse til Rørvig. I denne periode voksede indbyggertallet stødt, men Hundested bevarede dog stadig sit præg af fiskerleje. Helårsboligerne blev opført inde i landet, mens kysterne fik sommerhuse, og Hundested udviklede sig til havneby- og ferieby.  

Lidt om Hundested

Hundested var oprindeligt et stort stenrev der strakte sig fra Spodsbjerg og ud i havet. Her ynglede mange sælhunde, hvilket er årsagen bag bynavnet. Hundested byder på attraktioner som Hundested Havn, Sandskulpturer i Hundested, og Lynæs Kirke.

Prisudvikling på boliger i Hundested

Prisudviklingen for parcel- og rækkehuse i Hundested, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set et prisfald på 8,6%, samt et årlig prisfald på 1,4% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hundested, er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Hundested

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu