fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Hundested

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Hundested med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Hundested, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Hundested?

Hundested er en havneby i Nordsjælland med 8597 indbyggere. Byen ligger i Halsnæs kommune og hører under Region Hovedstaden. Gennemsnitsalderen i Hundested er 46 år og den befolkningsgruppe der udgør den største del af Hundested, er borgerne på 65+ år. Der bor omkring 25% børnefamilier i Hundested og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Der er gode indkøbsmuligheder i byen og skøn natur. Mange af Hundesteds borgere holder af det hjemlige, hvilket vil sige de bruger meget tid i huset og haven. Desuden bor der mange ældre borgere, hvor børnene er flyttet hjemmefra og de bruger nu tid på at passe børnebørnene.  Der er 174 virksomheder i Hundested og de fordeler sig blandt andet på de fem følgende brancher: Handel, bygge & anlæg, industri, transport og hotel og restauration.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hundested?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Hundested 104 dage i 2020, hvilket svarer til en mindre stigning sammenlignet foregående år, hvordan gennemsnitlige liggetid var 93 dage. 

Lidt om Hundested

Hundested er en havneby i Nordsjælland. Byen er en del af Halsnæs Kommune som ligger i Region Hovedstaden. Hundested var oprindeligt et stort stenrev der strakte sig fra Spodsbjerg og ud i havet. Her ynglede mange sælhunde, hvilket er årsagen til bynavnet. Hundested byder på attraktioner som Hundested Havn, Sandskulpturer i Hundested, Lynæs Kirke blandt andre.

Prisudvikling på boliger i Hundested

Opdateret tal fra Boliga viser at prisudviklingen i Hundested har været svingende de seneste 8 år. Dog har der været flere prisstigninger end prisfald. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af 2013 og første kvartal af 2017, hvor stigningerne var på henholdsvis 29,2% og 11,9%. I tredje kvartal af 2013 forekom et prisfald 25,1% og endnu et prisfald på 11% i tredje kvartal af 2017. Disse er de største registrerede prisfald de seneste 8 år. Siden 1992, er prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Hundested generelt set steget med 224,2%.

Sælg din bolig i Hundested

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu