fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Holbæk Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Holbæk

Mathias er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Et udpluk af vores boliger i Holbæk

Sælg din bolig i Holbæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Holbæk?

Holbæk, som er en fjordby beliggende på Nordvestsjælland, kan generelt set deles op i 13 bydele, der er Igelsø, Kvanløse, Hellestrup, Søstrup, Bredetved, Tjebberup, Dragerup, Tuse, Mårsø, Hagested, Uglerup, Udby og Kisserup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Holbæk Kommune) fra Hovedstadsområdet eller mindre sjællandske byer. Holbæk Kommune har gennem de sidste mange år været begunstiget af en stor tilflytning af nye borgere. Holbæk Byråd vil arbejde for, at området er et attraktivt sted at flytte til, og dermed et bedre sted at bo for alle. Den typiske tilflytter er den yngre generation, da kommunen hovedsageligt fokuserer på et godt børneliv og et ordentligt pendlerliv.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Holbæk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har boliger i Holbæk en liggetid på 133 dage. Liggetiden er steget i forhold til det forrige år, hvor den lå på 92 dage. Det er en højere liggetid end hos nærliggende områder som Roskilde, hvor liggetiden er på 100 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Holbæk

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark var der 62 handler på parcel- og rækkehuse i Holbæk, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 102 bolighandler. Antallet af bolighandler i Holbæk er faldet med 39,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Holbæk

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Holbæk, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en prisstigning på 0,6%, og en årlig prisstigning på 2,7% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, angående prisudviklingen på ejerlejligheder i Holbæk.

Sælg din bolig i Holbæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu