fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Holbæk

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Holbæk med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Holbæk, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Din lokale Brikk mægler på Frederiksberg – Finn Jensen

Finn har over 20 års erfaring og særdeles lokalkendt i adskillige byer. Da en bolighandel er en af de vigtigste begivenheder i livet sørger Finn for tryghed, kvalitet og dine behov i fokus. Hos Finn vil man som sælger og køber altid opleve tryghed og tid, og at man får en professionel rådgivning fra A til Z.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Holbæk?

Holbæk som er en fjordby beliggende på Nordvestsjælland, kan generelt set deles op i 13 bydele, der er Igelsø, Kvanløse, Hellestrup, Søstrup Bredetved, Tjebberup, Dragerup, Tuse, Mårsø, Hagested, Uglerup, Udby og Kisserup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Holbæk Kommune) fra Hovedstadsområdet eller mindre sjællandske byer. Holbæk Kommune har gennem de sidste mange år været begunstiget af en stor tilflytning af nye borgere. Holbæk Byråd vil arbejde for, at området er et attraktivt sted at flytte til, og dermed et bedre sted at bo for alle. Den typiske tilflytter er den yngre generation, da kommunen hovedsageligt fokuserer på et godt børneliv og et ordentligt pendlerliv.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Holbæk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark havde boliger i Holbæk i år 2020 en liggetid på 145 dage. Liggetiden er formindsket lidt i forhold til det forrige år hvor den lå på 148 dage. Det er dog stadig højere end nærliggende områder som Roskilde, hvor liggetiden er på 87 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Holbæk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der i gennemsnit givet et afslag på 2,4% i Holbæk. Dette ligger under landsgennemsnittet på 3,30% men er  et højere afslag end der bliver givet i nærliggende byer som eksempelvis Roskilde hvor afslaget er på 2,2%.

Prisudvikling på boliger i Holbæk

Priserne på villaer og rækkehuse i Holbæk har været svingende de seneste par år. Det største fald forekom i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 6,5%. Dog har der været markante prisstigninger, de seneste prisstigninger var på 9,7% i andet kvartal af 2018 og 12,5% i andet kvartal af 2017. Siden 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Holbæk steget med 189,9%.
Set i forhold til ejerlejligheder i Holbæk, så har udsvingene i priserne også været svingende. i fjerde kvartal af 2018 var der et fald på 13,9% og tredje kvartal af 2016 et fald på 13,6%. Dog har der været kvartaler med markante stigninger, eksempelvis tredje kvartal af 2018 hvor priserne steg med 15,9% og andet kvartal af 2017 med en stigning på hele 17%.
Siden år 1992 er priserne på ejerlejligheder i Holbæk steget med 244,7%.

Ejendomsmægler Holbæk

Start med en vurdering fra Brikks Holbæk-mægler nu