fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Holbæk Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Holbæk

Carsten er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Holbæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Holbæk?

Holbæk som er en fjordby beliggende på Nordvestsjælland, kan generelt set deles op i 13 bydele, der er Igelsø, Kvanløse, Hellestrup, Søstrup Bredetved, Tjebberup, Dragerup, Tuse, Mårsø, Hagested, Uglerup, Udby og Kisserup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Holbæk Kommune) fra Hovedstadsområdet eller mindre sjællandske byer. Holbæk Kommune har gennem de sidste mange år været begunstiget af en stor tilflytning af nye borgere. Holbæk Byråd vil arbejde for, at området er et attraktivt sted at flytte til, og dermed et bedre sted at bo for alle. Den typiske tilflytter er den yngre generation, da kommunen hovedsageligt fokuserer på et godt børneliv og et ordentligt pendlerliv.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Holbæk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark havde boliger i Holbæk i starten af år 2022 en liggetid på 141 dage. Liggetiden er formindsket lidt i forhold til det forrige år hvor den lå på 145 dage. Det er dog stadig højere end nærliggende områder som Roskilde, hvor liggetiden er på 99 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Holbæk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der i gennemsnit givet et afslag på 3,3% i Holbæk. Dette ligger lige med landsgennemsnittet på 3,30% men er et højere afslag end der bliver givet i nærliggende byer som eksempelvis Roskilde hvor afslaget er på 1,2%.

Prisudvikling på boliger i Holbæk

Prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Holbæk,  i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal 2021, været en prisstigning på 3,4%, og en årlig prisstigning på 23,6%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Prisudviklingen har dog været omvendt for ejerlejligheder i Holbæk. I det seneste registrerede kvartal, har der været et pris fald på hele 16,4%, og et årligt fald på 11%

Sælg din bolig i Holbæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu