fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Holbæk Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Holbæk

Mathias er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE

Med Mathias i spidsen for dit boligsalg hos Brikk får du en engageret ejendomsmægler, som følger dig trygt og professionelt gennem alle bolighandlens faser – med god kommunikation og kompetent rådgivning undervejs. I den forbindelse trækker han bl.a. på mæglererfaring fra Home, ligesom han har været vurderingsspecialist hos Realkredit Danmark. Mathias går til opgaven med god energi og er drevet af at skabe resultater. Derudover har han et indgående lokalkendskab, som han også bruger aktivt i sit salgsarbejde, når han skal finde en køber til lige netop din bolig.
Mathias Elbo Bendtsen
Pia Fredskild
Pia Fredskild
Read More
Fremragende !!! Salget af min bolig er gået forrygende med mange interesserede og hurtigt salg. Ejendomsmægler Mathias er super dygtig og professionel, engageret, hjælpsom og altid i godt humør. Kommunikationen har været hurtig og fyldestgørende og jeg har været tryg gennem hele processen, hvor jeg selv har stået for fremvisninger. Jeg anbefaler på det varmeste at vælge Brikk ved hussalg !!!

Sælg din bolig i Holbæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Holbæk?

Holbæk, som er en fjordby beliggende på Nordvestsjælland, kan generelt set deles op i 13 bydele, der er Igelsø, Kvanløse, Hellestrup, Søstrup, Bredetved, Tjebberup, Dragerup, Tuse, Mårsø, Hagested, Uglerup, Udby og Kisserup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Holbæk Kommune) fra Hovedstadsområdet eller mindre sjællandske byer. Holbæk Kommune har gennem de sidste mange år været begunstiget af en stor tilflytning af nye borgere. Holbæk Byråd vil arbejde for, at området er et attraktivt sted at flytte til, og dermed et bedre sted at bo for alle. Den typiske tilflytter er den yngre generation, da kommunen hovedsageligt fokuserer på et godt børneliv og et ordentligt pendlerliv.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Holbæk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har boliger i Holbæk en liggetid på 133 dage. Liggetiden er steget i forhold til det forrige år, hvor den lå på 92 dage. Det er en højere liggetid end hos nærliggende områder som Roskilde, hvor liggetiden er på 100 dage.

Seværdigheder i Holbæk

Holbæk er en Fjordby beliggende på Nordvestsjælland, og har en række spændende seværdigheder som i den grad er et besøg værd hvis man befinder sig i nærheden. En af disse er Oplevelsescenter Nyvang, hvor man kan opleve livet og hverdagen i andelslandsbyen i midten af 1900-tallet. Her finder man et andelsmejeri med dampmaskine og smørkærne, et statshusmandssted med dyr og smedje, et savværk, et skomagerværksted, en brugsforening, en kirke og mange andre erhverv fra den tid. Derudover er der rundvisninger samt hestevognskørsel, og årlige arrangementer for både børn og voksne.

I traditionelle og farverige skandinaviske bygninger, finder man Holbæk museum hvor man kan udforske Danmarkshistorien. Museet huser en imponerende samling af 250.000 historiske genstande, der kan opleves i 12 historiske bygninger, hvoraf den ældste blev bygget i 1660. Der er udstillinger omkring forholdet mellem Vestsjælland og kolonien i Vestindien, Danmarks modstandsbevægelse fra 1939-1945, Knabstrup keramik, Holbæks historie fra middelalderen til 1870.

Museet Æglageret, beliggende i Holbæk bymidte, er et moderne kunstmuseum og samtidig Danmarks eneste æg museum. Med sine ca. 500 medlemmer og mange sponsorer er Holbæk kunstforening en af landets største, og der bringes årligt 8-10 kunstudstillinger på Æglageret, primært med værker fra danske kunstnere. Udstillingerne varierer meget, og har tidligere udstillet malerier, skulpturer, grafik, møbelkunst, smykker, glas samt diverse kunstinstallationer.  

Holbæks historie

Byen fik formentlig sine første købstadsprivilegier omkring 1286. Fra 1500-tallet til første halvdel af 1600-tallet var der fremgang i byen, grundet et frugtbart opland og kornhandel. I 1800-tallet havde byen en betydelig korneksport til England. I midten af 1800-tallet opstod Holbæks første industrivirksomheder, og havnen blev kraftigt udvidet. Desuden fik Holbæk fast skibsforbindelse og jernbaneforbindelse til København og Kalundborg. I slutningen af 1800-tallet var et af de vigtigste områder tobaksindustrien, og der var desuden også et par jern- og metalstøberier samt ølbryggerier. I 1960’erne blev byen større med nye boligkvarterer og erhvervsområder, og byen voksede stødt.

Udvikling i antallet af bolighandler i Holbæk

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark var der 62 handler på parcel- og rækkehuse i Holbæk, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 102 bolighandler. Antallet af bolighandler i Holbæk er faldet med 39,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Holbæk

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Holbæk, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en prisstigning på 0,6%, og en årlig prisstigning på 2,7% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, angående prisudviklingen på ejerlejligheder i Holbæk.

Sælg din bolig i Holbæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu