fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Grindsted

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Grindsted med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Grindsted, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Grindsted?

Grindsted er en del af Billund Kommune og ligger i Sydjylland. Byen har ca. 9.754 indbyggere. Gennemsnitsalderen i byen er 43 år, dog er den største del af befolkningen 65+ år. Der bor omkring 27% børnefamilier, 41% singler og 32% par i byen. Man støder typisk på Familien Danmark i Grindsted, hos disse er hverdagen præget af det nære og traditionelle. Der er også mange ældre borgere, på 50-75+ år og for mange af dem går tiden med at passe børnebørnene, da børnene er flyttet hjemmefra.
Der er 335 virksomheder i Grindsted, som primært er fordelt på følgende brancher: Handel, sundhed, industri, bygge & anlæg og hotel og restauration.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Grindsted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020,  har villaer og rækkehuse i Grindsted en gennemsnitlig liggetid på 300 dage i 2020. Dette er steget markant fra det foregående hvor liggetiden var på hele 178 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Grindsted?

Grindsted er en by med mange kirker, eksempelvis Grindsted Kirke og Filskov Kirke. Derudover finder du også Grinsted Museum og Museumgården Karensminde, som er en af byens mest populære attraktioner hvor man kan tilbringe tid med børnene. 

Prisudvikling på boliger i Grindsted

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Grindsted har været svingende de seneste mange år. I det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2019, steg priserne med 23,7% hvilket er den største stigning der har været de seneste 10 år. Udover denne stigning, har der været andre bemærkelsesværdige prisstigninger som eksempelvis andet kvartal af 2017 og fjerde kvartal af 2015, hvor priserne steg med henholdsvis 15,3% og 14,5%. Der har dog også været bemærkelsesværdige fald, det største fald der har været de seneste år, forekom i første kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 18,6%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Grindsted steget med 100,4%.

Sammenlignet med prisudviklingen for ejerlejligheder i Grindsted, er det vanskeligt at redegøre for en tendens på baggrund af manglende data på Boliga. 

Ejendomsmægler Grindsted

Start med en vurdering fra Brikks Grindsted-mægler nu