fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Grindsted Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Grindsted

Bjørn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Grindsted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Grindsted?

Grindsted er en del af Billund Kommune og ligger i Sydjylland. Byen har ca. 9.754 indbyggere. Gennemsnitsalderen i byen er 43 år, dog er den største del af befolkningen 65+ år. Der bor omkring 27% børnefamilier, 41% singler og 32% par i byen. Man støder typisk på Familien Danmark i Grindsted, hos disse er hverdagen præget af det nære og traditionelle. Der er også mange ældre borgere, på 50-75+ år og for mange af dem går tiden med at passe børnebørnene, da børnene er flyttet hjemmefra.
Der er 335 virksomheder i Grindsted, som primært er fordelt på følgende brancher: Handel, sundhed, industri, bygge & anlæg og hotel og restauration.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Grindsted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark,  har villaer og rækkehuse i Grindsted en gennemsnitlig liggetid på 156 dage i i starten af 2022.

Hvilke attraktioner finder du i Grindsted?

Grindsted er en by med mange kirker, eksempelvis Grindsted Kirke og Filskov Kirke. Derudover finder du også Grinsted Museum og Museumgården Karensminde, som er en af byens mest populære attraktioner hvor man kan tilbringe tid med børnene. 

Prisudvikling på boliger i Grindsted

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Grindsted har været svingende de seneste mange år. I det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, steg priserne med 14,5%, dog et årlig prisfald på 1,24% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

prisudviklingen for ejerlejligheder i Grindsted, er det vanskeligt at redegøre for en tendens på baggrund af manglende data på Finans Danmark. 

Sælg din bolig i Grindsted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu