fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Grindsted Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Grindsted

Bjørn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Mads Dyg Nielsen

Med sin erfaring som indehaver af egen ejendomsmæglerbutik har Mads en solid erfaring med at garantere en god og tryg bolighandel. Hans skarpe syn for udviklingen på boligmarkedet og store kendskab til lokalområdet betyder, at han bestræber sig for at fastsatte den helt rigtige pris for netop din bolig. Mads er kendt som en pålidelig mægler, der arbejder grundigt, og gerne tilpasser sig dine behov, så du bliver guidet bedst muligt gennem din bolighandel.
Mads Dyg Nielsen
Jørgen Hoffmann
Jørgen Hoffmann
Read More
Huset solgt på 3 mdr. og kun med et lille nedslag i prisen - så blir det ikke bedre. Frisk, positiv og realistisk mægler, (Bjørn ) som i den grad så muligheder i stedet for begrænsninger. Vi er meget glade og taknemlige og kan i den grad anbefale Brikk.

Sælg din bolig i Grindsted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Grindsted?

Grindsted er en del af Billund Kommune og ligger i Sydjylland. Byen har ca. 9.750 indbyggere. Gennemsnitsalderen i byen er 43 år, dog er den største del af befolkningen 65+ år. Der bor omkring 27% børnefamilier, 41% singler og 32% par i byen. Man støder typisk på Familien Danmark i Grindsted; hos disse er hverdagen præget af det nære og traditionelle. Der er også mange ældre borgere på 50-75+ år og for mange af dem går tiden med at passe børnebørnene, da børnene er flyttet hjemmefra.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Grindsted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Grindsted en gennemsnitlig liggetid på 190 dage.

Grindsteds historie

Grindsted bestod i begyndelsen af 1800-tallet kun af fire gårde langs åen og en kirke, der stammer fra middelalderen. Da landevejen mellem Vejle og Varde blev anlagt i 1862-1867, blev kontakten til omverdenen nemmere. Og i det følgende årti kom der flere håndværkere og handlende til byen. Grindsted udviklede sig senere til et vigtigt jernbaneknudepunkt i perioden 1914-19, hvilket også tiltrak flere indbyggere. Årene 1920-1970 voksede indbyggertallet stødt, hvor der i 1950 var 3659 indbyggere, og i 1970 hvor der var 7588. Flere virksomheder kom til byen, og dette gjorde at indbyggertallet også begyndte at stige. Grindsted var hovedby i Grindsted Kommune, som med kommunalreformen i 2007 indgik i Billund Kommune.

Hvilke attraktioner finder man i nærheden af Grindsted?

Eftersom at Grindsted er en lille by, er der ikke særligt mange seværdigheder i byen, men har dog en god placering i forhold til seværdigheder i de omkringliggende byer. Grindsted hører under Billund kommune, og der er masser af ting at opleve der, for både børn og voksne. En af disse seværdigheder er Legoland, som er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark. Her finder man en masse forlystelser, legepladser samt imponerende Lego statuer og andet. Legoland i Billund underholder gæsterne med mange forskellige temaområder, attraktioner, shows og gode spisesteder, der er noget for hele familien.

I nærheden af Legoland ligger Lalandia, som er Skandinaviens største ferie- og oplevelsescenter. Her kan man nyde det tropiske klima i den gigantiske Aquadome med vandaktiviteter og vandrutschebaner, samt nyde det gode badeliv. I arkaden er himlen altid blå, og bag de flotte husfacader gemmer sig masser af aktiviteter, såsom Monky Tonky Land, minigolf, bowlingcenter, sportshal, fitnesscenter og Winter World med skibakke og skøjtebane. Et ophold i Lalandia er en velkendt favorit blandt børnefamilier.

Prisudvikling på boliger i Grindsted

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Grindsted har været svingende de seneste mange år. I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, steg priserne med 1,8%, dog et årlig prisfald på 2,5% fra første kvartal af 2021 af til første kvartal af 2022.

I forhold til prisudviklingen for ejerlejligheder i Grindsted, er det vanskeligt at redegøre for en tendens, på grund af manglende data på Finans Danmark. 

Sælg din bolig i Grindsted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu