fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Grindsted Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Grindsted

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Grindsted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Grindsted?

Grindsted er en del af Billund Kommune og ligger i Sydjylland. Byen har ca. 9.750 indbyggere. Gennemsnitsalderen i byen er 43 år, dog er den største del af befolkningen 65+ år. Der bor omkring 27% børnefamilier, 41% singler og 32% par i byen. Man støder typisk på Familien Danmark i Grindsted; hos disse er hverdagen præget af det nære og traditionelle. Der er også mange ældre borgere på 50-75+ år og for mange af dem går tiden med at passe børnebørnene, da børnene er flyttet hjemmefra.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Grindsted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Grindsted en gennemsnitlig liggetid på 190 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Grindsted?

Grindsted er en by med mange kirker, eksempelvis Grindsted Kirke og Filskov Kirke. Derudover finder du også Grindsted Museum og Museumgården Karensminde, som er en af byens mest populære attraktioner, hvor man kan tilbringe tid med børnene. 

Prisudvikling på boliger i Grindsted

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Grindsted har været svingende de seneste mange år. I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, steg priserne med 1,8%, dog et årlig prisfald på 2,5% fra første kvartal af 2021 af til første kvartal af 2022.

I forhold til prisudviklingen for ejerlejligheder i Grindsted, er det vanskeligt at redegøre for en tendens, på grund af manglende data på Finans Danmark. 

Sælg din bolig i Grindsted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu