fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ebeltoft Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ebeltoft

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Ebeltoft

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ebeltoft?

Ebeltoft er en by på Djursland i Østjylland. Byen blev grundlagt i år 1200 og tilhører i dag Syddjurs Kommune. Hvert år i uge 42 afholdes Ebelfestivalen, hvor deltagerne får både oplevelser, viden om æbler, og om Ebeltofts historie og kultur. Byen byder på gode uddannelses- og jobmuligheder samt gode børnehaver og vuggestuer.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ebeltoft?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for boliger i Ebeltoft på 133 dage, og for ejerlejligheder 59 dage, i første kvartal af 2022.

Attraktioner i Ebeltoft

Ebeltoft er en by, der byder på en række aktiviteter og seværdigheder. I byen kan du for eksempel se Glasmuseet Ebeltoft, Det Gamle Rådhus, Farvergården hvor man kan komme tæt på gamle bygninger og fascinerede udstillinger, Kunsthåndværket, Fregatten Jylland, hvor man kan få et indsigt i livet på skibet tilbage i 1857, Ebeltoft Kirke og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Ebeltoft

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Ebeltoft har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set et fald på 23,4%, og et årligt prisfald på 8,5% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Prisudviklingen for ejerlejligheder steg med 13,7%, og med en årlig stigning på 19,2%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Sælg din bolig i Ebeltoft

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu