fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Ebeltoft

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Ebeltoft med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Ebeltoft, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ebeltoft?

Ebeltoft er en by på Djursland i Østjylland. Byen blev grundlagt i år 1200 og tilhører i dag Syddjurs Kommune. Hvert år i uge 42 afholdes Ebelfestivalen, hvor deltagerne får både oplevelser og viden om æbler og om Ebeltofts historie og kultur. Byen byder på gode uddannelses- og jobmuligheder samt gode børnehaver og vuggestuer.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ebeltoft?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for boliger i Ebeltoft i 2020 på 206 dage. Dette er en forkortet liggetid sammenlignet med det foregående år, 2019, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 233 dage.

Attraktioner i Ebeltoft

Ebeltoft er en by der byder på en række aktiviteter og seværdigheder. I byen kan du for eksempel se Glasmuseet Ebeltoft, Det gamle rådhus, Farvergården hvor man kan komme tæt på gamle bygninger og fascinerede udstillinger, Kunsthåndværket, Fregatten Jylland hvor man kan få et indsigt i livet på skibet tilbage i 1857, Ebeltoft Kirke og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Ebeltoft

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Ebeltoft har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, faldt boligpriserne med 0,8% med et årligt prisfald på 6,6%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af år 2014 og fjerde kvartal af år 2018, hvor priserne faldt med henholdsvis 22,2% og 16,9%. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af år 2014, hvor boligpriserne steg med 23,4% og i fjerde kvartal af år 2016, hvor priserne steg med 22,4%. Set i forhold til årlige prisstigninger, oplyser data på Boliga at boligpriserne i Ebeltoft steg med 13,3% fra år 2016 til 2017. Den årlige prisudvikling fra 2017 til 2019 er ukendt på grund af uoplyst data. Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Ebeltoft er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Boliga.

Ejendomsmægler Ebeltoft

Start med en vurdering fra Brikks Ebeltoft-mægler nu