fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ebeltoft Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ebeltoft

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE

<p>Du mærker hurtigt, at Sebastian trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Sebastian ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter.
Sebastian Frost-Larsen
Mathias Bøge Pedersen
Mathias Bøge Pedersen
Read More
Jeg har lige solgt min lejlighed i Silkeborg via Brikk og er meget tilfreds med hele forløbet. En strømlinet sagsgang hvor man bliver “holdt i hånden” hele vejen igennem. Let og overskuelig proces. Udover det gode koncept til en skarp pris, så gjorde mægler Sebastian Frost-Larsen et rigtig godt stykke arbejde. Veloplagt og forberedt til vurderingen af lejligheden hvor han havde styr på fakta og området. Han er imødekommende og ringer med status på alle fremvisninger. Så meget tilfreds med valget af Sebastian som min mægler i en tid hvor alt er så digitalt som det er. Stor anbefaling herfra.
Ditte Schjønning
Ditte Schjønning
Read More
Brikk solgte vores sommerhus i Ebeltoft. Medarbejderne var venlige, hjælpsomme og professionelle. Vi valgte løsningen med mægler fremvisninger, og synes vi fik meget for pengene.
Previous
Next

Sælg din bolig i Ebeltoft

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ebeltoft?

Ebeltoft er en by på Djursland i Østjylland. Byen blev grundlagt i år 1200 og tilhører i dag Syddjurs Kommune. Hvert år i uge 42 afholdes Ebelfestivalen, hvor deltagerne får både oplevelser, viden om æbler, og om Ebeltofts historie og kultur. Byen byder på gode uddannelses- og jobmuligheder samt gode børnehaver og vuggestuer.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ebeltoft?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Ebeltoft på 124 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 136 dage.

Ebeltofts historie

Ebeltoft er formentlig anlagt omkring år 1200. I 1302 havde Ebeltoft fået købstadsprivilegium. Byens vigtigste grundlag var søfart, fiskeri og landbrug, men de nærliggende skovområder gav også god indtjening fra salget af tømmer, som primært blev brugt til at bygge byens havn. Ebeltoft havde generelt gode tider i 1500-tallet og 1600-tallet. Havnen blev dog ikke holdt i ordentlig stand, hvilket blev katastrofalt for skibsfarten. I midten af 1800-tallet blev nedgangen endelig vendt til fremgang. Byen formodede dog ikke at tiltrække megen industri, hvilket også resulterede i lave indbyggertal. Fra og med 1960’erne oplevede Ebeltoft en kraftig befolkningstilvækst, grundet det blomstrende handelsliv, som turistbranchen trak til byen.

Attraktioner i Ebeltoft

Ebeltoft er en by, der byder på en række aktiviteter og seværdigheder. I byen kan du for eksempel se Glasmuseet Ebeltoft, Det Gamle Rådhus, Farvergården hvor man kan komme tæt på gamle bygninger og fascinerede udstillinger, Kunsthåndværket, Fregatten Jylland, hvor man kan få et indsigt i livet på skibet tilbage i 1857, Ebeltoft Kirke og meget mere.

Der er mulighed for at gå ombord på Fregatten Jylland og komme helt tæt på skibets historie. Fregatten Jylland blev søsat i 1860 som et krigsskib med 44 kanoner, dampmaskine, og et mandskab på 437 sømænd. De engagerede guider fortæller gribende beretninger for både børn og voksne. Børnene kan udforske skibets hemmeligheder og hjælpe skibsdrengen Karl med at finde sin lommekniv. Der er også mulighed for at prøve kræfter med det barske matrosliv, og teste om du har hvad der skal til for at klare de fysiske opgaver, der ventede sømændene i 1800-tallet. Om sommeren er der mulighed for at sejle ud med fregattens lille sejlskib, og de modigste kan klatre op i stormasten.

Endnu en af de fascinerende ting som man kan finde i Ebeltoft, er Glasmuseet Ebeltoft. Museet blev indviet i 1986, og udstiller moderne international glaskunst og har en samling på 1600 værker skabt af 700 kunstnere fra 40 lande. Udover deres smukke udstillinger, finder man i deres have en arbejdende glashytte som er en populær attraktion for de besøgende. Her kan de besøgende se hvordan fremstillingen af glasobjekter foregår. Museet arrangerer kulturelle aktiviteter såsom foredrag, koncerter, rundvisninger, video præsentationer og andet.

I Ree Park Safari er det muligt at komme tæt på dyrenes verden. På rejsen gennem parkens fire verdensdele, møder man bongo antiloper, løver, og Skandinaviens eneste sorte næsehorn og mange andre dyr. Tag med på en safaritur på den store savanne, og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse, mens guiden fortæller om dyrene og Ree Parks arbejde med naturbevarelse. Derudover er der også mulighed for at komme med på en togtur udover den nordamerikanske prærie.

Prisudvikling på boliger i Ebeltoft

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Ebeltoft, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 5,3%, samt en årlig prisstigning på 1,8%.

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, angående prisudvikling på ejerlejligheder i Ebeltoft.

Sælg din bolig i Ebeltoft

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu