fbpx

Samsøs boligpriser er steget mest i Midtjylland

Boligpriser Midyjylland: Helt nyt data fra Finans Danmark viser at der er kæmpe forskelle på prisudviklingen på villaer og rækkehuse i region Midtjylland. Hvis du skal til at købe eller sælge bolig, eller hvis du bare er nysgerrig efter at vide hvordan prisudviklingen i din kommune har været fra 2018 til 2019 er så læs med nedenfor.

Totalt set er priserne på villaer og rækkehuse i region Midtjylland, ifølge nye tal fra Finans Danmark, steget med 1% fra første kvartal 2018 til samme periode 2019. Dette betyder at Midtjylland ligger under gennemsnittet for hele landet som er 1,24%.

Men kigger man på de forskellige byer og postnumre i region Midtjylland er der store forskelle i de forskellige områder og postnumre. Forskellene er, hvor de er størst, helt op til 40%-point. Disse er blandt de største i hele landet.

Direktør hos Brikk, Sebastian Beres, forklarer:

” Det er klart, at går man i salgstanker, giver det mening at sælge efter at man har set en stor prisstigning, mens det for købere giver god mening at købe efter der har været et større fald, som for eksempel i Syddjurs eller Skive. Kigger man på niveauet i Skive er det faktisk 1% lavere end det var før finanskrisen og Syddjurs er 18% lavere end før finanskrisen, hvorimod priserne i mange andre områder og postnumre i region Midtjylland er langt højere end før 2009. Dette er en god indikation på at priserne efter et prisfald på hhv. 18% og 1% og med et niveau lavere end i 2009, kommer til at stige igen.”

Samsø topper listen, efterfulgt af Hedensted og Ikast-Brande

Samsø er området og postnummeret med den største stigning i boligpriserne på villaer og rækkehuse fra 2018 til 2019. I Samsø er priserne således steget med hele 22%, hvilket også er blandt de største stigninger på landsbasis.

Samsø er efterfulgt af Hedensted hvor priserne er steget med 16% i første kvartal af 2019 sammenlignet med samme kvartal sidste år.

Ikast-Brande tager en tredjeplads med en gennemsnitlig prisstigning på 10% fra 2018 til 2019.

Store prisfald i Skive, Norddjurs og Syddjurs

Skive er byen der har oplevet det største fald i priserne på villaer og rækkehuse i region Midtjylland fra 2018 til 2019. Her er priserne faldet med hele 18%.

Syddjurs har oplevet det næststørste prisfald på 12% tæt efterfulgt af Norddjurs hvor priserne er faldet med hele 9%.

Se hele listen for Midtjylland nedenfor.

Se analysen for lejligheder i hele landet her og se hvor undersøgelsen er brugt på blandt andet TV2 hjemmeside her

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!