fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hedensted Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hedensted

Sofie er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Mads Dyg Nielsen

Mads Dyg Nielsen
Kunde
Kunde
Read More
Hurtig og nem proces i hele forløbet. Har været glad for det digitale set-up og de dialoger der har været hvor jeg altid er blevet mødt af kompetente medarbejdere. Tak til Sofie for et hurtig salg.
Dosh Doshinskiy
Dosh Doshinskiy
Read More
Stor tak til Rasmus Bent og Sofie Sommer Kobberø. Jeg er dybt taknemmelig for jeres service og tålmodighed. Vi ses næste gang.
Michael Nielsen
Michael Nielsen
Read More
Solgte vores andelsbolig med hjælp fra brikk. Havde en køber fra ventelisten, så valgte deres løsning til 12.500 kr som næsten er for billigt. Tak til Sofie og Gitte som var klar til at svare på alle vores spørgsmål.
Previous
Next

Et udpluk af vores boliger i Hedensted

Sælg din bolig i Hedensted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Hedensted?

Hedensted er en by i Østjylland, som har ca. 12.220 borgere. Gennemsnitsalderen i Hedensted er 41 år, og den befolkningsgruppe som udgør den største del af Hedensteds befolkning, er borgerne i aldersgruppen 30-49 år. Der bor hele 36% børnefamilier i byen og de lokale vurderer byen til at være et godt sted for børn at opvokse. Der er desuden gode indkøbsmuligheder i Hedensted og masser af sportsaktiviteter. Man støder ofte på Familien Danmark i byen, hvor det traditionelle og nære er meget værdsat.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hedensted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Hedensted en liggetid på 187 dage.

Seværdigheder i Hedensted

Hedensted er en by i Østjylland med ca. 12.220 indbyggere, og byder på en række seværdigheder for de besøgende. En af disse seværdigheder er Uldum mølle museum. Her kan man se og mærke den levende kulturhistorie i en smuk hollandsk mølle fra 1895. Man kan opleve hvordan mel blev produceret, samt opleve møllens historie. Møllen producerer mange tons økologisk mel årligt, og i museet kan man se det imponerende maskinrum der har tre store kværne, samt gå på svalegangen ude på møllen og se de 23 meter lange vinger. Uldum mølle er en af de største møller i Danmark, og er en kulturhistorisk perle, derfor er det i den grad et besøg værd.

På gludmuseum kan man opleve 350 års landsbyhistorie, hvor man har mulighed for at besøge Danmarks ældst daterede bondestuehus, opleve arbejdende værksteder, eller se den store udstillingshal med landbrugsredskaber, hestevogne og landhåndværk. Man kan bevæge sig frit omkring og få et glimt ind i de små fiskerhjem og husmandssteder, og i den store udstillingshal gemmer sig historier om børnefødsler, brandvæsnet m.m. Og i løbet af året er der mange spændende arrangementer som finder sted på museet. Derudover har man også mulighed for at opleve Danmarks Ferguson Museum, som er verdens største samling af Ferguson-traktorer. Udstillingen giver muligheden for at følge Ferguson-traktorens udvikling og historie fra den indtog det danske landbrug.

Hedensteds historie

Hedensted var omkring år 1800 en landsby med en kirke, og indbyggertallet lå på under 200. Kongevejen løb gennem byen, og gav Hedensted en transportmæssig gunstig placering, hvilket blev yderligere styrket da jernbanestrækningen blev anlagt i 1868. Jernbanen gik dog tværs igennem byen, og der var ingen station her, indtil 1875 hvor byen fik tilladelse til at bygge en. Den egentlige byudvikling kom dog først i slutningen af 1800-tallet, hvor der blev opført beboelsesejendomme og forretninger. I 1919 fik byen sit første elværk, og antallet af bymæssige funktioner voksede. Fra 1901 til 1907 kom der flere industriarbejdspladser til byen, hvilket tredoblede indbyggertallet. Efter kommunalreformen i 1970 og dannelsen af Hedensted Kommune, steg indbyggertallet yderligere.

Udvikling i antal bolighandler i Hedensted

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark var der 28 handler på parcel- og rækkehuse i Hedensted, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 32 bolighandler. Antallet af bolighandler i Hedensted er faldet med 12,5% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Hedensted

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Hedensted, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set en stigning på 9,5%, dog med en negativ årlig ændring på 0,5%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hedensted, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Hedensted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu