fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Hedensted

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Hedensted med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Hedensted, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Hedensted?

Hedensted er en by i Østjylland, byen har ca 11.896 borgere. Gennemsnitsalderen i Hedensted er 41 år og den befolkningsgruppe som udgør den største del af Hedensteds befolkning, er borgerne i aldersgruppen 30-49 år. Der bor hele 36% børnefamilier i byen og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Der er desuden gode indkøbsmuligheder i Hedensted og masser af sportsaktiviteter. Man støder ofte på Familien Danmark i byen, hvor det traditionelle og nære er meget værdsat. Derudover er der mange aktive børnefamilier, hvor børnenes aktiviteter sætter præg på hverdagen. Der er 327 virksomheder i Hedensted, som primært fordeler sig på følgende brancher: Handel, sundhed, bygge & anlæg, industri og ejendomshandel og udlejning.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hedensted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Hedensted en liggetid på 202 dage i 2020. Denne liggetid er steget sammenlignet med året før, hvor den lå på 104 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Hedensted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 4% på villaer og rækkehuse i Hedensted. Dette ligger over med det gennemsnitlige afslag i hele landet, som ligger på 3,30%

Prisudvikling på boliger i Hedensted

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Hedensted har været svingende de seneste mange år. Der har i det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2019, været et fald på 2,5% og en negativ årlig ændring på 4,9%. Der har yderligere været større prisfald, som eksempelvis i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 7,9% og med hele 14,1% i fjerde kvartal af 2016. Set bort fra disse prisfald, har der også været kvartaler med bemærkelsesværdige prisstigninger. Den største stigning forekom tilbage i andet kvartal af 2013, hvor priserne steg med 17,3%. En mere nylig prisstigning fandt sted i andet kvartal af 2017, hvor priserne steg med 10,7%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Hedensted steget med 102,5%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hedensted, er det på baggrund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens. Dog har der i det seneste registrerede år, fjerde kvartal af 2018, været en prisstigning på 1,7%. 

Ejendomsmægler Hedensted

Start med en vurdering fra Brikks Hedensted-mægler nu