fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hedensted Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hedensted

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Hedensted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Hedensted?

Hedensted er en by i Østjylland, byen har ca 11.896 borgere. Gennemsnitsalderen i Hedensted er 41 år og den befolkningsgruppe som udgør den største del af Hedensteds befolkning, er borgerne i aldersgruppen 30-49 år. Der bor hele 36% børnefamilier i byen og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Der er desuden gode indkøbsmuligheder i Hedensted og masser af sportsaktiviteter. Man støder ofte på Familien Danmark i byen, hvor det traditionelle og nære er meget værdsat. Derudover er der mange aktive børnefamilier, hvor børnenes aktiviteter sætter præg på hverdagen. Der er 327 virksomheder i Hedensted, som primært fordeler sig på følgende brancher: Handel, sundhed, bygge & anlæg, industri og ejendomshandel og udlejning.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hedensted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Hedensted en liggetid på 175 dage i starten af 2022. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Hedensted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,3% på villaer og rækkehuse i Hedensted. Dette ligger under med det gennemsnitlige afslag i hele landet, som ligger på 3,30%

Prisudvikling på boliger i Hedensted

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Hedensted har været svingende de seneste mange år. Der har i det seneste registrerede kvartal, trejde kvartal af 2021, været et stigning på 16,1% og en positiv årlig ændring på 26,4%. Der har været prisfald, som eksempelvis i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 7,9% og med hele 14,1% i fjerde kvartal af 2016. Set bort fra disse prisfald, har der også været kvartaler med bemærkelsesværdige prisstigninger. Den største stigning forekom tilbage i andet kvartal af 2013, hvor priserne steg med 17,3%. En mere nylig prisstigning fandt sted i andet kvartal af 2017, hvor priserne steg med 10,7%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Hedensted steget med 102,5%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hedensted, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens. Dog har der i det seneste registrerede år, fjerde kvartal af 2018, været en prisstigning på 1,7%. 

Sælg din bolig i Hedensted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu