fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hedensted Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hedensted

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Et udpluk af vores boliger i Hedensted

Sælg din bolig i Hedensted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Hedensted?

Hedensted er en by i Østjylland, som har ca. 12.220 borgere. Gennemsnitsalderen i Hedensted er 41 år, og den befolkningsgruppe som udgør den største del af Hedensteds befolkning, er borgerne i aldersgruppen 30-49 år. Der bor hele 36% børnefamilier i byen og de lokale vurderer byen til at være et godt sted for børn at opvokse. Der er desuden gode indkøbsmuligheder i Hedensted og masser af sportsaktiviteter. Man støder ofte på Familien Danmark i byen, hvor det traditionelle og nære er meget værdsat.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hedensted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Hedensted en liggetid på 187 dage.

Udvikling i antal bolighandler i Hedensted

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark var der 28 handler på parcel- og rækkehuse i Hedensted, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 32 bolighandler. Antallet af bolighandler i Hedensted er faldet med 12,5% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Hedensted

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Hedensted, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set en stigning på 9,5%, dog med en negativ årlig ændring på 0,5%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hedensted, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Hedensted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu